Eilses teemas ilusti link olemas.tugitoolifänn kirjutas:Aga seda pole ju kuskil videona kahjuks
Sorry, see sõitjatega.

Eilses teemas ilusti link olemas.tugitoolifänn kirjutas:Aga seda pole ju kuskil videona kahjuks
Viimati muutis StP, 30 Okt 2016, 10:31, muudetud 1 kord kokku.

Fantaasial pole piire, pane silmad kinni ja kujuta pilti ette!tugitoolifänn kirjutas:Aga seda pole ju kuskil videona kahjuks

Esimesel lehel kõik olemastugitoolifänn kirjutas:Aga katse vist on peal nüüd..
Millal live stream hakkab

Vabandused !renxrw kirjutas:Vaatas järsku esimest lehekülge? Live katse on järgmine ..

Live 25. minuti pärast.tugitoolifänn kirjutas:Aga katse vist on peal nüüd..
Millal live stream hakkab

Kannab ikka jh.Rainiz. kirjutas:Kas wrc+ kannab ka seda üle? Mul live streami all 00d 00h 00m 00s

JahRainiz. kirjutas:Kas wrc+ kannab ka seda üle? Mul live streami all 00d 00h 00m 00s

Ma juba kujutan ette, kuidas Sebs hakkab täna süüdistama Oti paremat stardipositsiooni.viplala kirjutas: Fantaasial pole piire, pane silmad kinni ja kujuta pilti ette!
kus seda näen?CTR kirjutas:hahavaatasin ka camilli sõõriku ära.. peab veel harjutama

Imelik eksimus, jah. Hispaanias minu mäletamist mööda sai sõõrikuga ilusti hakkama.CTR kirjutas:hahavaatasin ka camilli sõõriku ära.. peab veel harjutama

wrc+ onboard action altKolin kirjutas:kus seda näen?CTR kirjutas:hahavaatasin ka camilli sõõriku ära.. peab veel harjutama

wrc+Kolin kirjutas:kus seda näen?CTR kirjutas:hahavaatasin ka camilli sõõriku ära.. peab veel harjutama

Muidu ei oleks midagi aga kommentaar vabandus sellele oli totakas.Gustav kirjutas:Imelik eksimus, jah. Hispaanias minu mäletamist mööda sai sõõrikuga ilusti hakkama.CTR kirjutas:hahavaatasin ka camilli sõõriku ära.. peab veel harjutama