Silk kirjutas:Ma loen et kasutavad mõlemaid. Kas siis Elfinile ei sobinud d-mackid asfaltile ja kasutavad seal misusid
Kui see peaks täppi minema, siis võib Evans nii mõnelgi rallil üllatada

Silk kirjutas:Ma loen et kasutavad mõlemaid. Kas siis Elfinile ei sobinud d-mackid asfaltile ja kasutavad seal misusid

Evans/Östberg võib uhke olla, tal on kogu sarja ilusaim auto(Jan) kirjutas:https://twitter.com/DMACK_Tyres/status/ ... 1799375872
Viimati muutis Dubber, 11 Jaan 2017, 11:03, muudetud 1 kord kokku.

+1... meestel asjad nii sassis siin etPolkovniku lesk kirjutas:Millest ma nüüd ilma olen jäänud? Østberg sõidab ka DMACKi alt?

DMACK World Rally Team will compete in 2017 @OfficialWRC for the 7th consecutive season. @DMACK_Tyres and @Michelin_Sport as tyre suppliers ehk dmack ja michelin rehvi tarniatekssoca kirjutas:ma ei saa küll aru mismoodi te sellise asja sealt välja loete...

Viimati muutis -huviline2-, 11 Jaan 2017, 11:41, muudetud 2 korda kokku.

Mis kes kus?-huviline2- kirjutas: Poleks ka vist esimene kord, kui DMacki värvides autol oleks all Michelinid.

Ma saan ka nii aru, et Dmack alustab oma 7 hooaega WRC sarjas. 2017 on rehvi tarnijateks Dmack ja Michelin. Kuidagi ei loe välja, et Dmack kasutaks mingil etappil misu rehve.Silk kirjutas:DMACK World Rally Team will compete in 2017 @OfficialWRC for the 7th consecutive season. @DMACK_Tyres and @Michelin_Sport as tyre suppliers ehk dmack ja michelin rehvi tarniatekssoca kirjutas:ma ei saa küll aru mismoodi te sellise asja sealt välja loete...

Spekuleerime rehviteemadel edasi, põhimõtteliselt olid eelmisel aastal Dmack'i rehvid Michelinidest paremad Rootsis (jäised katsed), Poolas, Soomes ja ka Inglismaal. Teoreetiliselt võib tänu uuele rehvireeglile M-Sport nendel rallidel sellel aastal kõikidele autodele soovi korral Dmackid alla keerata. See rehvi nominatsioon on vaja küll teha mingi aeg enne rallit aga teoorias on selline asi võimalik. Eks testidel kogutakse võrdlevat infot ja siis selle pealt otsustatakse. Igatahes teeb see võimalus kasutada kahte erinevat rehvitootjat 2017 aasta rallide jälgimise veel põnevamaks.Kolin kirjutas:Ma saan ka nii aru, et Dmack alustab oma 7 hooaega WRC sarjas. 2017 on rehvi tarnijateks Dmack ja Michelin. Kuidagi ei loe välja, et Dmack kasutaks mingil etappil misu rehve.Silk kirjutas:DMACK World Rally Team will compete in 2017 @OfficialWRC for the 7th consecutive season. @DMACK_Tyres and @Michelin_Sport as tyre suppliers ehk dmack ja michelin rehvi tarniatekssoca kirjutas:ma ei saa küll aru mismoodi te sellise asja sealt välja loete...
Ootus ärevus on mehed puhta pöördesse ajanud. Testosterooni tase on juba laes.

Kolin kirjutas:Ma saan ka nii aru, et Dmack alustab oma 7 hooaega WRC sarjas. 2017 on rehvi tarnijateks Dmack ja Michelin. Kuidagi ei loe välja, et Dmack kasutaks mingil etappil misu rehve.Silk kirjutas:DMACK World Rally Team will compete in 2017 @OfficialWRC for the 7th consecutive season. @DMACK_Tyres and @Michelin_Sport as tyre suppliers ehk dmack ja michelin rehvi tarniatekssoca kirjutas:ma ei saa küll aru mismoodi te sellise asja sealt välja loete...
Ootus ärevus on mehed puhta pöördesse ajanud. Testosterooni tase on juba laes.

Vabalt võib nii ollasoca kirjutas:nii ja edasi? Kuidas tuli sellest järeldus et Dmacki kasutab ka michelini?
ah ma ei taha norida aga mina saan aru nii et Dmack mõtleb seda et nemad ja Michelin on see hooaeg WRC sarjas ainukesed rehvitarnijad.
ja eks see sinu postitus polnudki tõsiselt mõeldud nagu aru saan nagu ka kõik minu omad
Oleks väga loogiline, et tiimidel ikka ka mingi kohustus rehvitarnija ees. Ilmselt seal ikka sellised lepingud "vahel", et vaevalt nüüd M-Sportil see asi nii lihtsalt käib, et sõidavad millega tahavad.STI kirjutas: Spekuleerime rehviteemadel edasi, põhimõtteliselt olid eelmisel aastal Dmack'i rehvid Michelinidest paremad Rootsis (jäised katsed), Poolas, Soomes ja ka Inglismaal. Teoreetiliselt võib tänu uuele rehvireeglile M-Sport nendel rallidel sellel aastal kõikidele autodele soovi korral Dmackid alla keerata. See rehvi nominatsioon on vaja küll teha mingi aeg enne rallit aga teoorias on selline asi võimalik. Eks testidel kogutakse võrdlevat infot ja siis selle pealt otsustatakse. Igatahes teeb see võimalus kasutada kahte erinevat rehvitootjat 2017 aasta rallide jälgimise veel põnevamaks.