Arvan, et asi on teie kaardis või maksete lubamises. Oli ka mul alguses jama aga siis pidin kaardil "interneti maksete" ette linnukese tegema. Nii, et vaeval WRC+ süüdi ontugitoolifänn kirjutas:WRC+ ei taha minu raha.
Ei lase mul ostu teha ja "support" ka mind ei aita.
Niipalju neile
Diagnoos: rallisõltlane

Diagnoos- Rallisõltlane

Minul töötas täiesti tavaline deebet SEB kaart ka, makse oli ilusti maha läinud ...Burns kirjutas:Arvan, et asi on teie kaardis või maksete lubamises. Oli ka mul alguses jama aga siis pidin kaardil "interneti maksete" ette linnukese tegema. Nii, et vaeval WRC+ süüdi ontugitoolifänn kirjutas:WRC+ ei taha minu raha.
Ei lase mul ostu teha ja "support" ka mind ei aita.
Niipalju neile
Tehtud! Ott ja Martin on WRC meistrid!
Rallifoorum 24/7

juhuu, servise ajal on Martini pilt ka suudetud lisada live map kõrvale 
Rallifoorum 24/7

Võiks olla võimalus aegu ilma trackinguta ka jälgida
Rallifoorum 24/7

WRC.com'i live ei sobi?calderon kirjutas:Võiks olla võimalus aegu ilma trackinguta ka jälgida
"Come on, you can see more than that"
Rallifoorum 24/7

Kujuures isegi paremini. Splitid ilusti kõik näha, mitte ei pea krt klikima erinevate akende vahel.Frank kirjutas:WRC.com'i live ei sobi?calderon kirjutas:Võiks olla võimalus aegu ilma trackinguta ka jälgida
III järgu kommentaator

Ei taha küll veel ära sõnuda, aga tänase päeva pidas wrc+ päris ilusti vastu ja ajad ilmusid kiirelt.
I järgu kommentaator

Olen algusest peale wrc+ kasutanud ja isiklikult on väga vähe probleeme olnud. Ei saagi aru miks või kuidas mõnel see nii halvasti töötab..
III järgu kommentaator

See hooaeg on isegi wrc kodulehelt väga hea aegu jälgida, raadiot kuulates tulevad ajad samal ajal kui raadios.
Rallifoorum 24/7

Mirko kirjutas:Olen algusest peale wrc+ kasutanud ja isiklikult on väga vähe probleeme olnud. Ei saagi aru miks või kuidas mõnel see nii halvasti töötab..
sama siin....üli harva ikka streigib, samamoodi ei mõista kuidas osadel üldse ei tööta see värk.
Minu postitusi täie tõsidusega mitte võtta.
Dmack Eesti rahvusrehviks!
Rallifoorumi vanasõna: "Otile sobivad ainult Poola ja Soome ralli!"
Dmack Eesti rahvusrehviks!
Rallifoorumi vanasõna: "Otile sobivad ainult Poola ja Soome ralli!"
IV järgu kommentaator

Tere. Kuna ma krediitkaarti ei oma ja teha ka ei saa, siis kas keegi oleks nõus jagama oma paroole, et ma ka WRC+i jälgida saaks? Kes nõus, siis U2Us räägime edasi. Päikest!
Rallifoorum 24/7

Piisab, kui on nö krediitkaardi põhjal ehk taga on need vajalikud 3 numbrit.Siksikunn kirjutas:Tere. Kuna ma krediitkaarti ei oma ja teha ka ei saa, siis kas keegi oleks nõus jagama oma paroole, et ma ka WRC+i jälgida saaks? Kes nõus, siis U2Us räägime edasi. Päikest!
Mul tavaline seb deb kaart(pildikaart)
IV järgu kommentaator

Mul on need 3 numbrit, kuid ikka ei lase teha.CTR kirjutas:Piisab, kui on nö krediitkaardi põhjal ehk taga on need vajalikud 3 numbrit.Siksikunn kirjutas:Tere. Kuna ma krediitkaarti ei oma ja teha ka ei saa, siis kas keegi oleks nõus jagama oma paroole, et ma ka WRC+i jälgida saaks? Kes nõus, siis U2Us räägime edasi. Päikest!
I järgu kommentaator

Tseki internetipangast kaartide alt järgi, kas on lubatud interneti makseid teha. Kui sul SEB, siis seda saad kaartie alt muuta, paned linnukese sisse ja kõik hakkab tööle. Mul oli alguses sama asi. Siis muutsin ise interneti pangas kaardi seadeid ja sain hiljem makse tehaSiksikunn kirjutas:Mul on need 3 numbrit, kuid ikka ei lase teha.CTR kirjutas:Piisab, kui on nö krediitkaardi põhjal ehk taga on need vajalikud 3 numbrit.Siksikunn kirjutas:Tere. Kuna ma krediitkaarti ei oma ja teha ka ei saa, siis kas keegi oleks nõus jagama oma paroole, et ma ka WRC+i jälgida saaks? Kes nõus, siis U2Us räägime edasi. Päikest!
IV järgu kommentaator

Kas kellegil veel Google Chromega gps hakib?

Mul toimib ilustiSiksikunn kirjutas:Kas kellegil veel Google Chromega gps hakib?
I järgu kommentaator

Mis sa mõtled hakkimise all?Siksikunn kirjutas:Kas kellegil veel Google Chromega gps hakib?
Kui sa arvad, et need peaks sujuvalt jooksma, siis arvad valesti. Seal nad vahel hüplevadki ja liiguvad viitega.
Rallifoorum 24/7

Sujuvalt peaksi olema. Soomlaste oma on nt alati sujuvalt liikunudRainiz. kirjutas:Mis sa mõtled hakkimise all?Siksikunn kirjutas:Kas kellegil veel Google Chromega gps hakib?
Kui sa arvad, et need peaks sujuvalt jooksma, siis arvad valesti. Seal nad vahel hüplevadki ja liiguvad viitega.
III järgu kommentaator

Kellelgi veel WRC+ LiveMaps lehekülg sonib?
Kui mul see leht ees siis kostub vaikselt ServicePark'is toimuv, auto hääled ja kaugelt kajab kõlaritest kellegi juttu..
Kui mul see leht ees siis kostub vaikselt ServicePark'is toimuv, auto hääled ja kaugelt kajab kõlaritest kellegi juttu..