IV järgu kommentaator

Rallifoorum 24/7

Diagnoos: rallisõltlane

Rallifoorum 24/7

See on see kõige suurem murekoht mu arust ka, meie rallitulevik. Ei näe seda tähte meil kuskil tulevat. Kindlasti on meie hulgas ka Ogierid ja Tänakud ja miks mitte ka mõni veel kiirem tegelane, ainult et ralli on nii priviligeeritute ala, et kui rahakotti pole siis võid sa parimal juhul saada Tallinna kiireimaks taksojuhiks.
Kui Tänaku aeg kunagi läbi saab, siis sellist tühimikku nagu peale Märtinit oli, on raske üle elada. Ma võin omast seisukohast öelda, et päris nii suur fänn ma pole, et ilma eestlase osavõtuta WRC sarja jälgiks.
Õnneks on Tänak veel piisavalt noor ja saab meile veel aastaid põnevust pakkuda.
Kui Tänaku aeg kunagi läbi saab, siis sellist tühimikku nagu peale Märtinit oli, on raske üle elada. Ma võin omast seisukohast öelda, et päris nii suur fänn ma pole, et ilma eestlase osavõtuta WRC sarja jälgiks.
Õnneks on Tänak veel piisavalt noor ja saab meile veel aastaid põnevust pakkuda.

Rallifoorum 24/7

Rallifoorum 24/7

Rallifoorum 24/7

On märke küll, aga eks nendelgi rahaga keeruline.KidrA kirjutas:See on see kõige suurem murekoht mu arust ka, meie rallitulevik. Ei näe seda tähte meil kuskil tulevat. Kindlasti on meie hulgas ka Ogierid ja Tänakud ja miks mitte ka mõni veel kiirem tegelane, ainult et ralli on nii priviligeeritute ala, et kui rahakotti pole siis võid sa parimal juhul saada Tallinna kiireimaks taksojuhiks.
Rallifoorum 24/7

Rallifoorum 24/7

IV järgu kommentaator

I järgu kommentaator

Rallifoorum 24/7

Rallifoorum 24/7

Rallifoorum 24/7

Rallifoorum 24/7