Red bull tvviplala kirjutas:Dilemma kas ERR spordistuudio või WRC All LIVE.
Rallifoorum 24/7

I järgu kommentaator

pilt sama ja arvata võib, kumb kommentaar proffessionaalsemSilk kirjutas:Varsti lisandub sinna ka Viasatviplala kirjutas:Dilemma kas ERR spordistuudio või WRC All LIVE.
Rallifoorum 24/7

Panin tähele et hoolduses kasutati rataste ümber katteid, et teised tiimid ei näeks, mis rehvid alla lähevad...Ruutu kirjutas:Kes ei ole näinud, siis tänane Tänaku hooldus:
https://www.facebook.com/otttanakfanpag ... 776881986/
I järgu kommentaator

mina jään wrc live linele, sest eilne kanal 12 ja olafi kokkuvõtte oli ikka pettumus, kuidagi ettevalmistamata tundus, ajas asju sassi ja nu ei meeldinud. Võibolla mõni ralli edasi saadakse joonele ja juba suudab talutavalt kuulata mida räägitakse.
Rallifoorum 24/7

Kes seal peale loeb? Kruus või?pelmeen10 kirjutas:pilt sama ja arvata võib, kumb kommentaar proffessionaalsemSilk kirjutas:Varsti lisandub sinna ka Viasatviplala kirjutas:Dilemma kas ERR spordistuudio või WRC All LIVE.
Siis küll ei kannata vaadata
I järgu kommentaator

ewrc-results tagasi
Rallifoorum 24/7

VSB- l on Kalev Kruus tõenäoliselt. Kui samad joped on kes mingi aeg rx- i kommenteerisid siis on paskpelmeen10 kirjutas:pilt sama ja arvata võib, kumb kommentaar proffessionaalsemSilk kirjutas:Varsti lisandub sinna ka Viasatviplala kirjutas:Dilemma kas ERR spordistuudio või WRC All LIVE.
Rallifoorum 24/7

Faktivigu oli üllatavalt palju jahkala kirjutas:mina jään wrc live linele, sest eilne kanal 12 ja olafi kokkuvõtte oli ikka pettumus, kuidagi ettevalmistamata tundus, ajas asju sassi ja nu ei meeldinud. Võibolla mõni ralli edasi saadakse joonele ja juba suudab talutavalt kuulata mida räägitakse.
I järgu kommentaator

Tänapäeval on kõik deebetkaardid juba ka netimaksevõimekusega ju?Makkro kirjutas:Mul ei ole seda võimalust, puudub visa ja masterid
I järgu kommentaator

pelmeen10 kirjutas:pilt sama ja arvata võib, kumb kommentaar proffessionaalsemSilk kirjutas:Varsti lisandub sinna ka Viasatviplala kirjutas:Dilemma kas ERR spordistuudio või WRC All LIVE.
ETVs tuleb pilt ca 15sek kiiremini
I järgu kommentaator

mis eriti kõrva riivas oli fakt, et Ottil oli eile siis kaks ralli võitu kirjas selleks hooajaks!snakeplissken kirjutas:Faktivigu oli üllatavalt palju jahkala kirjutas:mina jään wrc live linele, sest eilne kanal 12 ja olafi kokkuvõtte oli ikka pettumus, kuidagi ettevalmistamata tundus, ajas asju sassi ja nu ei meeldinud. Võibolla mõni ralli edasi saadakse joonele ja juba suudab talutavalt kuulata mida räägitakse.
I järgu kommentaator

Sama siin. Katsel ja etapil võiks ikka vahet teha.kala kirjutas:mis eriti kõrva riivas oli fakt, et Ottil oli eile siis kaks ralli võitu kirjas selleks hooajaks!snakeplissken kirjutas:Faktivigu oli üllatavalt palju jahkala kirjutas:mina jään wrc live linele, sest eilne kanal 12 ja olafi kokkuvõtte oli ikka pettumus, kuidagi ettevalmistamata tundus, ajas asju sassi ja nu ei meeldinud. Võibolla mõni ralli edasi saadakse joonele ja juba suudab talutavalt kuulata mida räägitakse.
Rallifoorum 24/7

Red bull tv 20 sek ees 
I järgu kommentaator

Pean nõustuma. Kohe halb oli kuidagi kuulatakala kirjutas:mina jään wrc live linele, sest eilne kanal 12 ja olafi kokkuvõtte oli ikka pettumus, kuidagi ettevalmistamata tundus, ajas asju sassi ja nu ei meeldinud. Võibolla mõni ralli edasi saadakse joonele ja juba suudab talutavalt kuulata mida räägitakse.
I järgu kommentaator

Ka teil ka Mapsis nö need stardiajad pole õiged?
Diagnoos: rallisõltlane

Need juba paar päeva valesti näidanud, ei klapi jah sellega mis tegelikult onmarko1509 kirjutas:Ka teil ka Mapsis nö need stardiajad pole õiged?
I järgu kommentaator

Kui nüüd kommentaatorid välja jätta, siis kuidas üldse vsb saab oma sd pildi kvaliteediga valikus olla?? Sellise pildiga ja veel 7 euri kuus, ei saa aru kuidas inimesed veel maksavad selle eest!
Rallifoorum 24/7

VSB- d näeb netist tasuta kaStP kirjutas:Kui nüüd kommentaatorid välja jätta, siis kuidas üldse vsb saab oma sd pildi kvaliteediga valikus olla?? Sellise pildiga ja veel 7 euri kuus, ei saa aru kuidas inimesed veel maksavad selle eest!
Rallifoorum 24/7

Tasuta või? Kunagi tahtsin f1 vaadata, siis küll oli tasuline
Rallifoorum 24/7

Siin katsel peaks 4 x lamellil ikka eelis võrreldes 2 x nael+ 2 x lamell rehvi. loodame parimat