Aga see, et võtta kätte ja teha arvestus terve ühe maa kohta, on igati asjalik mõte.
Mina, Kolin ja veel paar sõpra omame kogemust WRC2 näol, kus sai hommikul poole viieni kihutatud, kalapilk ees.

WRC2 meil Sparcoga sama teema oli kuni viimase katseni polnud veel selge, kes tiitli võidab. Lõpuks võitis tema ja mina kaotasin talle tänu sellele, et oli vähem etapivõite. Punktid olid võrdsed.Rhys Fulber kirjutas:Jah, usun, et selle asja juures ongi see kõige kahtlasem see aegade aus edastamine. Paraku on varjante kaks, kas mängida ja loota, et keegi ei peta või siis idee maha matta. Esimene mõte oleks vast ikkagi meelepärasem.
Me Koliniga panime ühe hooaja nii, et iga katusepeale jäämine ja ka kaljust allasõit või totaalne kinnijäämine, oli katkestus. Peab tunnistama, et nii põnevat hooaega pole veel olnudki. Kuni Inglismaa viimaste katseteni oli veel kõik lahtine.

Jah ega muud üle jää, kui ausa mängu peale loota. Mina isklikult olen arvamusel, et mis mõte on neid aegu valetada, sest u. ju kõigil meil teada kui kiirelt võimalik katseid läbida jne.. + petta saab mängija ise ainult ju, kui teab, et tegelt võib seda aega aint unes näha.Kolin kirjutas:See on päris hea idee. Aga aru saamatuks jäi see kas siia tuleb edastada ralli üld aeg või katsete kaupa. Üld ajast ma saan veel aru aga katsete kaupa see jäi segaseks. Üldiselt olen nõus seda kaasa tegema aga ainult mis tasemega.ja millise autoga kas sõidame kõik sama masinaga või erinevatega
![]()
PS. Lahe oleks kui võtaks ühe nädala vahetuse ja tõmbaks nii, et pärast ema kah ära ei tunne. Sest arvan, et otsene võistlus oleks ausam kui siia neid aegasi laduma hakkata. Aga loodame ausa mängu peale.

Viimati muutis Fulber, 09 Mär 2004, 16:37, muudetud 1 kord kokku.

Mis sa tegid seal rajal käisid põtru jahtimas või tegid metsa peatuse, et sellise aja said.Rhys Fulber kirjutas: (PS: Soome SS6 punnitasin 5:53,69. See jääb ka mu viimaseks sõnaks vist)

Oh, krt jahh. Väike näpukas. 1:53,69Kolin kirjutas:Mis sa tegid seal rajal käisid põtru jahtimas või tegid metsa peatuse, et sellise aja said.Rhys Fulber kirjutas: (PS: Soome SS6 punnitasin 5:53,69. See jääb ka mu viimaseks sõnaks vist)![]()
![]()
Aeg oli vist ikka 1:53,69. Ma arvan.

Viimati muutis Sparco, 12 Mär 2004, 21:55, muudetud 1 kord kokku.

Sparco mida sa siin ajad pole lahti sõidetud expert. Tead küll väga hästi kuidas saab expert taseme lahti. Hea mees.Sparco kirjutas:oloeks ka käsi kui teeks keskmise tasemega ralli et nagu vähem katseid sorry pole veel experti lahti viitsind mängida?mis arvate