Kas see pidi naljakas olema? Tõstke käsi, kes selle lolluse peale naeris ...KidrA kirjutas:Teema on 2019 ja ma spekuleerisin kuidas see sinu väidetud vestlus välja nägi. Kuidas Ogier Latvalast lugu ei pea ja Paddon ja Sordo on nõrgad. Ei tasu iga postituse peale näost punaseks ka minna, mingisugune huumorimeel võiks siiski inimesel olla
Kui on midagi, mis mind punastama paneb siis on see see kui vähe sa rallist tead. Võib-olla oled lihtsalt noor ja ei tea WRC ajaloost piisavalt aga on selge, et Latvala ja Ogier ei mahu enam kunagi ühte ja samasse meeskonda. Kusjuures mõlema mehe soovil. Arva miks ei olnud Ogier enne seda hooaega tõsiselt Toyota radaril?
Iga üle kahe ralli vaadanud inimene teab, et Lappi on selgelt hinnatum sõitja kui Sordo ja Paddon. Tegelikult ei pea isegi rallit jälgima piisab sellest kui teada, kes kui palju etappe hooaja jooksul kaasa sõidab. Sellest tuligi mu küsimus su puude kohta, sest ma parema meelega ei vaidleks vaimsete probleemidega inimesega ja võib-olla isegi viisakusest naeraksin ta äpardunud katsete peale nalja teha. Kasvõi selleks, et ta päeva veidigi kirkamaks muuta ...