Ta ei ole meelega aeglane, vaid ta mõtted on lihtsalt mujal ja selline tunne on, et tal Toyota ja oma praeguste meeskonnakaaslaste koha pealt pohhui, mis saab.pelmeen10 kirjutas:Süüdistada Lappit selles, et on meelega Ogierist aeglasem, on veidi imelik. Mina seda ei usu.
Diagnoos: rallisõltlane

Rallifoorum 24/7

mul küll ei arvapelmeen10 kirjutas:WRC+ arvab siiani, et Power Stage on päeva viimane katse
Rallifoorum 24/7

Mees on kolmas, ees on Ogier ja Latvala, kumbki pole just aeglane ja üks ajab tiitlit taga. A noh, mis siin ikka.

Tere -huviline2-, ma ootan jätkuvalt, et sa meelde tuletaksid mulle, kus latvala ja/või lappi on katkestanud sellel hooajal sama jama tõttu, mis on Otile 3x saatuslikuks saanud. Kõvad rallieksperdid, nagu sina, teavad seda ja ma tahaks ka jõuda kunagi sinuga samale tasemele.-huviline2- kirjutas:Mees on kolmas, ees on Ogier ja Latvala, kumbki pole just aeglane ja üks ajab tiitlit taga. A noh, mis siin ikka.
Rallifoorum 24/7

See on ülesanne ise välja uurida. Vihjena võib küll nii palju öelda, et see polnud algne põhjus, vaid sai muu taustal kergelt-lõplikult vigastada. Piisab ühest postitusest, viis lehekülge filosofeerida pole vaja.
Ja millest selline tagasihoidlikus nüüd äkki, spetsialist olite ikka Teie, kulla inimene.
Ja millest selline tagasihoidlikus nüüd äkki, spetsialist olite ikka Teie, kulla inimene.
Viimati muutis -huviline2-, 07 Okt 2018, 10:28, muudetud 3 korda kokku.
Rallifoorum 24/7

Lappi tase ongi see, mida me näeme, parem sõit oleks enda ületamine.
Rallifoorum 24/7

Paddon ja Mikkelsen chillivad katsel

Ehk siis tunnistad ka ise, et olid eile veidi purjus kui sõna hakkasid võtma?-huviline2- kirjutas:See on ülesanne ise välja uurida. Vihjena võib küll nii palju öelda, et see polnud algne põhjus, vaid sai muu taustal kergelt-lõplikult vigastada.
III järgu kommentaator

Latvala on tänavu 2x katkestanud generaatori rikke tõttu. Tänakul pole seda juhtunud. Mida sa selle kohta ütled?ElvisP kirjutas:Tere -huviline2-, ma ootan jätkuvalt, et sa meelde tuletaksid mulle, kus latvala ja/või lappi on katkestanud sellel hooajal sama jama tõttu, mis on Otile 3x saatuslikuks saanud. Kõvad rallieksperdid, nagu sina, teavad seda ja ma tahaks ka jõuda kunagi sinuga samale tasemele.
Rallifoorum 24/7

AAMEN NÜÜD ja keskenudks viimastele katsetele

Miks ma peaks selle kohta midagi ütlema?lenc kirjutas:Latvala on tänavu 2x katkestanud generaatori rikke tõttu. Tänakul pole seda juhtunud. Mida sa selle kohta ütled?ElvisP kirjutas:Tere -huviline2-, ma ootan jätkuvalt, et sa meelde tuletaksid mulle, kus latvala ja/või lappi on katkestanud sellel hooajal sama jama tõttu, mis on Otile 3x saatuslikuks saanud. Kõvad rallieksperdid, nagu sina, teavad seda ja ma tahaks ka jõuda kunagi sinuga samale tasemele.
III järgu kommentaator

Alati on võimalik vaikida. Aga kui tahad ühes kohas kõva eksperti mängida, siis teises kohas vaikimine näitab ka nii mõndagi...ElvisP kirjutas:Miks ma peaks selle kohta midagi ütlema?

Sa ajad mind kellegagi segamini.lenc kirjutas:Alati on võimalik vaikida. Aga kui tahad ühes kohas kõva eksperti mängida, siis teises kohas vaikimine näitab ka nii mõndagi...ElvisP kirjutas:Miks ma peaks selle kohta midagi ütlema?
Rallifoorum 24/7

Latvala +0,1 sek Neuvillele 1 split
Rallifoorum 24/7

Sääne tunne, et Ogier ründab siin
Rallifoorum 24/7

Kui Breen sellise masinaga need 2 katset veel vastu peab siis see väike ime. Neuville 21 sek kaugusel

Rallifoorum 24/7

Ogier 1,1 sek kiirem
Mõne arvates on jua latvala mõtetu mees.
Man and machine against mother nature!!!
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
Rallifoorum 24/7

ja ründabki
Rallifoorum 24/7

Ogier 2 split 2,9 sek kiirem