Colin: "küllalt kilomeetreid, et esikohta püüda?"viplala kirjutas:Colin: Pole palju km jäänud, et rallit võita.
Tänak: On kül!
Ott: "Jah on küll"

Colin: "küllalt kilomeetreid, et esikohta püüda?"viplala kirjutas:Colin: Pole palju km jäänud, et rallit võita.

Neu ülbe käitumine on juba piisav tema kritiseerimiseksKidrA kirjutas:Kriitikat võib teha aga kriitika peab olema põhjendatud. Pime viha mingi sõitja vastu on aga labane. Esimene asi mis mul meelde tuleb kui ma näen jälle mingit täiesti seosetut jama Neuville kohta, on usuhullud kommentaariumites oma viidetega mingitele lõikudele Piiblis.Silk kirjutas:Sa uuri välja kas Belglaste foorumis (kui sellist üldse on), kas seal ka Otti tõgatakse. Kindlasti keevaverelised Belglased midagi leiaks, mille kallal vinguda. Kui ei siis võtan sõnad tagasi ja kinnitan, et siin foorumis on ikka jobud.KidrA kirjutas: Siin õnneks ma loodan ükski välismaalane ei loe seda foorumit, ka siin peaks piinlikust tundma nende Neuville vihkajate pärast. Nagu laste-aed.
#nohate

Kas on piisavalt kilomeetreid alles?viplala kirjutas:Colin: Pole palju km jäänud, et rallit võita.

Edit: siiski lõpus ei kaota enam nii palju.Silk kirjutas:Mads veel aeglasemalt kui Breen

See eestlastepoolne eestlaste häbenemine on ju sama moodne nagu sooneutraalsus jms moodne värk. Kui mu mälu nüüd ei peta, siis oli tegelikult üldse slovakiga tegu.KidrA kirjutas:Rahvusvahelisse foorumisse on lisandunud veel 1 eestlane kelle pärast peab piinlikust tundma, krissucool.
Siin õnneks ma loodan ükski välismaalane ei loe seda foorumit, ka siin peaks piinlikust tundma nende Neuville vihkajate pärast. Nagu laste-aed.

JahAtur kirjutas:Nonii, kas Ott on päeva lõpuks liider

Kui ühtegi tehnilist äpardust ei tule, siis peaks olema küllMati kirjutas:JahAtur kirjutas:Nonii, kas Ott on päeva lõpuks liider

Ei.-huviline2- kirjutas:Kui mu mälu nüüd ei peta, siis oli tegelikult üldse slovakiga tegu.