III järgu kommentaator

Tolm pidi segama. Meekel nüüd vabsee puhas tee, kuna Latvala ei startinud
Rallijumal
Peaks tunduvalt kiriem olema kui eespool startijad, eriti vaadates kuidas Ogier eile paugutas.snakeplissken kirjutas:peab kiirem olema nendest kes tagapool stardivad?Divine kirjutas:Sellest ka minu kommentaar, et kiirust pole.snakeplissken kirjutas:Mikkelsen ütles, et täna veel rohkem puhastamist
Rallijumal
Meeke tuleb hirmsa ajaga, teises splitis -10 Tänakuga.
Diagnoos: rallisõltlane

Ja ei ole siis või?Divine kirjutas: Peaks tunduvalt kiriem olema kui eespool startijad, eriti vaadates kuidas Ogier eile paugutas.
I järgu kommentaator

Sa oled vist see Delfi valvekommentaator Kristiina Allekõrs?Divine kirjutas:
Peaks tunduvalt kiriem olema kui eespool startijad, eriti vaadates kuidas Ogier eile paugutas.
Viimati muutis Ruutu, 09 Mär 2019, 16:51, muudetud 1 kord kokku.
Rallifoorum 24/7

Meeke paugutama hakkab siis võib kõike juhtuda
Rallifoorum 24/7

krt, see pole reaalne, et minut kiirem..? oli küll 6min vahe, aga ikkagi
Rallijumal
No ei ole ju, vaatame katse lõpus, ma olen varsti 20 aastat rallit jälginud. Ma arvan et ma tean loogikat ja varasemaid kogemusi arvesse võttes, mis kiirus Ottil parasjagu on.Lärri kirjutas:Ja ei ole siis või?Divine kirjutas: Peaks tunduvalt kiriem olema kui eespool startijad, eriti vaadates kuidas Ogier eile paugutas.
Rallifoorum 24/7

lappi 0kmh?
Rallifoorum 24/7

või paneb keps segast
EP off
Man and machine against mother nature!!!
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
Rallifoorum 24/7

Vajus välja ja kinni.
Söörlöne!
Rallifoorum 24/7

lol becs ütles, I'm coming to get you
ja lappi kraaavis
Rallifoorum 24/7

Keset teed ninaga, aga tagumised pääsevad ikka mööda
Viimati muutis viplala, 09 Mär 2019, 16:55, muudetud 1 kord kokku.
III järgu kommentaator

Diagnoos: rallisõltlane

Et kui vahetuöt tema ees startinud Neuville'ile paneb katse lõpuks 5.3 sekundit, siis ei ole tunduvalt kiirem? Kui palju siis peab olema sinu 20-aastase kogemuse põhjal?Divine kirjutas:No ei ole ju, vaatame katse lõpus, ma olen varsti 20 aastat rallit jälginud. Ma arvan et ma tean loogikat ja varasemaid kogemusi arvesse võttes, mis kiirus Ottil parasjagu on.Lärri kirjutas:Ja ei ole siis või?Divine kirjutas: Peaks tunduvalt kiriem olema kui eespool startijad, eriti vaadates kuidas Ogier eile paugutas.
Rallijumal
Et kui vahetuöt tema ees startinud Neuville'ile paneb katse lõpuks 5.3 sekundit, siis ei ole tunduvalt kiirem? Kui palju siis peab olema sinu 20-aastase kogemuse põhjal?[/quote]
Vaadates katse km, võttes arvesse eilseid kiiremaid aegu, tänased olud. 15sekki vähemalt, et olla kiirematega enam-vähem samas tempos.
Vaadates katse km, võttes arvesse eilseid kiiremaid aegu, tänased olud. 15sekki vähemalt, et olla kiirematega enam-vähem samas tempos.
I järgu kommentaator

Latvala viimasena peal.
I järgu kommentaator

Latvala stardis ja esimeses splitis päris korraliku ajaga.
Rallifoorum 24/7

Meeke 19 sek kiirem!!