III järgu kommentaator

Max müratase mis võib olla rahvarallis on 103 dBA/3500pm, aga kust kohast seda mõõdetakse?
selleks on olemas spets aparaat koos mingite mattidega, mis pannakse auto alla...... vähemalt olen nii mina seda kuulnud ja minuteada seda massinat eestis pole.Unine kirjutas:Max müratase mis võib olla rahvarallis on 103 dBA/3500pm, aga kust kohast seda mõõdetakse?
V järgu kommentaator

tegelt on üks suur onu suure kõrvaga ja kuulab kui suur müra on....alex kirjutas:selleks on olemas spets aparaat koos mingite mattidega, mis pannakse auto alla...... vähemalt olen nii mina seda kuulnud ja minuteada seda massinat eestis pole.Unine kirjutas:Max müratase mis võib olla rahvarallis on 103 dBA/3500pm, aga kust kohast seda mõõdetakse?
Kiddo soon 5000!
Tegelikult võib see ka mu saksa keele õpetaja olla... Ükskord tunnist ta väitis et ta on üks suur kõrvTährik kirjutas:tegelt on üks suur onu suure kõrvaga ja kuulab kui suur müra on....alex kirjutas:selleks on olemas spets aparaat koos mingite mattidega, mis pannakse auto alla...... vähemalt olen nii mina seda kuulnud ja minuteada seda massinat eestis pole.Unine kirjutas:Max müratase mis võib olla rahvarallis on 103 dBA/3500pm, aga kust kohast seda mõõdetakse?
Samas, kes ei ütleks sellisest lisateenistusest ära, eriti arvestades õpetajate madalaid palku
gaas on endiselt laiffi
V järgu kommentaator

III järgu kommentaator

---