Latvala sai minuteada enne mööda kui Meeke liikuma saiStP kirjutas:Ma arvan et ei saanud Meekest mööda.snakeplissken kirjutas:latvalal mingi jama nüüd tempo üleval
---

Rallifoorum 24/7

Meeke on tee äärde pargitud ja laseb Tänaku mööda
E: Ogieri lasi mööda
E: Ogieri lasi mööda
Viimati muutis viplala, 11 Mai 2019, 14:40, muudetud 1 kord kokku.
---

Ogieri ikka. Tänak kaugemal veel
---

Aa, Latvalat ikka blokeeriti jah
I järgu kommentaator

Jälle on Meeke see kes teisi blokeerib
Rallifoorum 24/7

tiimikorraldused Mäkineni moodi..
I järgu kommentaator

Ott +0.3 Neuvillile
I järgu kommentaator

Kuidagi tal juhtub jah seda.pelmeen10 kirjutas:Jälle on Meeke see kes teisi blokeerib
---

Ogier kaotas +5,7. Neuville 1,4 taga
Rallifoorum 24/7

Tänak lõpus +0,4 sek
I järgu kommentaator

Loodetavasti saab Latvala siis aega tagasi.
I järgu kommentaator

Latvala võiks mingi -10 sekki saada küll.
*****, aru ma ei saa miks ei või sellistel puhkudel tiim sõitjaga ühendust võtta. Täiesti mõttetu jura hiljem mingi aja tagasi saamisega.
*****, aru ma ei saa miks ei või sellistel puhkudel tiim sõitjaga ühendust võtta. Täiesti mõttetu jura hiljem mingi aja tagasi saamisega.
I järgu kommentaator

Jah, kaardi pealt ju näha, et keegi hakkab järgi jõudma ja antakse infot selle kohta.MadMax kirjutas:Latvala võiks mingi -10 sekki saada küll.
Diagnoos: rallisõltlane

Teadmata kõiki asjaolusid paistab igast olukorrast silma, et Toyota sõitjad peavad ise hakkama saama..
Rallijutud ralliblogis.. http://www.rallinaut.ee/ |
---

Ostberg ka nüüd 38,6s Kalle taga
I järgu kommentaator

Huvitav kas Tänak vahetas rehve, kaardil on Greensmith temast mööda sõitnud
---

Ei tea palju rehvid viga said selle 20km katse peale. Nüüd tulemas 23km ja siis 16.pelmeen10 kirjutas:Huvitav kas Tänak vahetas rehve, kaardil on Greensmith temast mööda sõitnud
I järgu kommentaator

See uus onboard safety süsteem peaks ka hoiatama, kui teine võistleja tagant ligineb.MadMax kirjutas:*****, aru ma ei saa miks ei või sellistel puhkudel tiim sõitjaga ühendust võtta. Täiesti mõttetu jura hiljem mingi aja tagasi saamisega.
Rallifoorum 24/7

see pole veel kasutusel minu meelest ju?tfr kirjutas:See uus onboard safety süsteem peaks ka hoiatama, kui teine võistleja tagant ligineb.MadMax kirjutas:*****, aru ma ei saa miks ei või sellistel puhkudel tiim sõitjaga ühendust võtta. Täiesti mõttetu jura hiljem mingi aja tagasi saamisega.
---