Sa Frank oled ikka kõva mehe siia sebinud.
Kuigi mina isiklikult arvan, et see aeg on küll imelikult kiire
Viimati muutis Kolin, 17 Mär 2004, 20:59, muudetud 1 kord kokku.

Are U sure U put correct times here?Mixa kirjutas:My times in Skoda Fabia WRC at single rally mode Sweden are:
Driver: Mixa Car:Skoda
SS1 2.36.49
SS2: 2.46.91
SS3: 2.56.98
Day 1: 8.20.38
SS4: 3.00.47
SS5: 2.49.11
SS6: 2.42.79
Day 2: 8.32.37
Day 1+day 2= 16.52.75
SS7: 3.03.19
SS8: 3.02.94
SS9: 1.48.15
Day 3: 7.54.28
Total Time: 24.07.03

No krt. kus seal on ikka ajad Rootsi ralli võidetakse üldajaga 22 minutit ja kopkaid peale. Nii, et Mixa oma praeguse ajag oleks saanud 2 minutiga kotti. See on ikka midagi . Loodan ,et sain ikka sellest tabelst õieti aruFrank kirjutas:Ma nüüd seda 2st ei tea, kolmas peaks tal see võistlus olema.
Üks on seal mis asub http://wrcthree.tk/ . vaatasin ise tal need SSi ajad läbi ja esimene päev on tal enamvähem samas augus mis siingi.

See jutt jäi küll nüüd tiba segaseks. Mis see Mehhiko siia puutub?Mixa kirjutas:One thing to Kolin.I am admin in my site and Eki was 1st who proved his times so to 3rd-me times are right.Volk and Sparcos times are not right but we accepted those and gived an opportunity to show they dont cheat.If times are too hard at Mexico also then we sack both

Well now its all OK with Mixa. He will race only to manufactures points for Skoda Motorsport and will get no drivers points. Because hes tooooooo fast for us.Mixa kirjutas:One thing to Kolin.I am admin in my site and Eki was 1st who proved his times so to 3rd-me times are right.Volk and Sparcos times are not right but we accepted those and gived an opportunity to show they dont cheat.If times are too hard at Mexico also then we sack both
Viimati muutis Strike, 18 Mär 2004, 13:56, muudetud 1 kord kokku.

Just täpselt nii ta seda tegi jah!Frank kirjutas:Ta üritab öelda seda et seal tema võistluses mida ta korraldab nagu ma aru saan sõideti Mehiko ralli küprose, Kreeka ja Austraalia radadel. Nii nagu RallyBasher tegi CMR2ga (Türgi sõideti Keenia radadel jne)