Hetkel peaks olema 9,7c sooja õhuniiskus 59%.aix kirjutas:Huvitav kuidas need teeolud ja rehvivalikud on tehtud...Kas keegi kellegist erineb kah kõvasti?
Rallifoorum 24/7

Tundub küll, et on puhas tee. Nii palju kui näha oli siis kõik läksid sofdidegaaix kirjutas:Ehk siis puhas asfalt..ilma jää ja lumeta?Kolin kirjutas:Hetkel peaks olema 9,7c sooja õhuniiskus 59%.aix kirjutas:Huvitav kuidas need teeolud ja rehvivalikud on tehtud...Kas keegi kellegist erineb kah kõvasti?
Man and machine against mother nature!!!
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
Rallifoorum 24/7

Rallifoorum 24/7

III järgu kommentaator

Postimehe ralliraadio täna endiselt hakib mul, proovisin üle teise ühenduse ka... no imelik kui pildistriime juba aastaid muretult tehtud siis arusaamatu miks vähese andmemahuga raadio niimoodi jamab, et mängib paar minti, hakkab hakkima ja jääb tummaks - aitab reload/refresh.
Rallifoorum 24/7

Aga vähemalt splitid töötavadKrikU kirjutas:Postimehe ralliraadio täna endiselt hakib mul, proovisin üle teise ühenduse ka... no imelik kui pildistriime juba aastaid muretult tehtud siis arusaamatu miks vähese andmemahuga raadio niimoodi jamab, et mängib paar minti, hakkab hakkima ja jääb tummaks - aitab reload/refresh.
Rallifoorum 24/7

III järgu kommentaator

Rallifoorum 24/7

Rallifoorum 24/7

Diagnoos: rallisõltlane

Rallifoorum 24/7

Mõttetu raadio on postimehe raadio, ei olegi võimalik kuulata, hakib päris julmalt.KrikU kirjutas:Postimehe ralliraadio täna endiselt hakib mul, proovisin üle teise ühenduse ka... no imelik kui pildistriime juba aastaid muretult tehtud siis arusaamatu miks vähese andmemahuga raadio niimoodi jamab, et mängib paar minti, hakkab hakkima ja jääb tummaks - aitab reload/refresh.
Rallifoorum 24/7

Rallifoorum 24/7

I järgu kommentaator