Rallifoorum 24/7

Diagnoos: rallisõltlane

I järgu kommentaator

Rallifoorum 24/7

Rallifoorum 24/7

Rallifoorum 24/7

Rallifoorum 24/7

Tahtsin just öelda, et sellised kahetised tunded on. Arvestades Oti ebaõnne, siis võiks Hyundai võita. Teisalt aga Neuville saab liiga palju punkte. Siin oleks parim variant ehk, kui Evans võidaks ja Neuville teine...hull kirjutas:Mulle isegi meeldib et Neuville selle ralli sõidaks. Vaadates just meeskondliku arvestust, siis ei lähe Toyota väga kaugele eest ära. Ja Neuville on selle ka ära teeninud ja ei ole Hyundai kehvem midagi kui Toyota
Rallifoorum 24/7

I järgu kommentaator

Hooaja Rallivõlur

I järgu kommentaator

KRUUDA MAAILMAMEISTRIKS
Rallifoorum 24/7

Ei usu, et Gryazin siin ära käkib.. sellise suht olematu tempoga kulgenud sisuliselt terve ralli..Kolin kirjutas:Veiby tegi seda taas. Nüüd veel oodata milla Gryazin oma ära teeb. ned kaks on paras paar ebastabiilseid sõitjaid.
Ma ei saa aru mida hyundai nendes kukkedes nägi.
I järgu kommentaator

Äkki spetsialist Kolin annab noortele vähe rohkem aega???Kolin kirjutas:Veiby tegi seda taas. Nüüd veel oodata milla Gryazin oma ära teeb. Need kaks on paras paar ebastabiilseid sõitjaid.
Ott istus nooremas eas samamoodi kraavis, aga näed sai asja. Äkki peale esimesi lakse ei peaks poistel kiivrid käest võtma kohe??
HALLO Mis ajast sa räägid? Mõlemad on piisavalt kaua R5-tega karusellis tiirelnud. nii ERC kui WRC sarjas. Kogemusi peaks juba kuhjaga olema.StP kirjutas:Äkki spetsialist Kolin annab noortele vähe rohkem aega???Kolin kirjutas:Veiby tegi seda taas. Nüüd veel oodata milla Gryazin oma ära teeb. Need kaks on paras paar ebastabiilseid sõitjaid.
Ott istus nooremas eas samamoodi kraavis, aga näed sai asja. Äkki peale esimesi lakse ei peaks poistel kiivrid käest võtma kohe??
Man and machine against mother nature!!!
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
I järgu kommentaator

Diagnoos: rallisõltlane

Ott oli aga kõige kiirem kui teepeal püsis. Siin me ei räägi kiirusest.StP kirjutas:Äkki spetsialist Kolin annab noortele vähe rohkem aega???Kolin kirjutas:Veiby tegi seda taas. Nüüd veel oodata milla Gryazin oma ära teeb. Need kaks on paras paar ebastabiilseid sõitjaid.
Rallifoorum 24/7

Rallifoorum 24/7

I järgu kommentaator

StP kirjutas: Äkki spetsialist Kolin annab noortele vähe rohkem aega???
Ikka ikka kohe kiivrid peast.
Seal kus lõppeb asfalt....