hull kirjutas:snakeplissken kirjutas:Seeneliste arvu märgatav kasv tõotab ralli ajal tulla.
Sala kirjutas:Mtea ikka jõle riskikas sedasi ette osta tuima kohtadega. Ma käigupealt ikka päris tihti plaane muutnud kohtade osas... Ilmselt siis "silgud pütis" idee neil siiski
Aga noh, metsavahelt raksu

Eelmine aasta ei küsinud keegi miskit (kuigi oli olemas), saab hakkama küll

Ja selliste seeneliste pärast võib see ka jääda viimaseks WRC etapiks meil. Kui ikka promootorid näevad et korralaja ei suuda hoida kinni plaanist ja kontrollida pealtvaatajaid. No siis pole midagi teha. Need piirangud rallipassidega kõik sinna juurde ju hetkel vajalikud. Valida ju on kas 5 katset otse või kogu ralli all lives nutiseadmete vahendusel. Hea et üldse lubatakse pealtvaatajaid rallile.
Ja millist ohtu kujutab täpsemalt ametlikust alast väljaspool ohtus kohas korralikult käituv pealtvaataja?
Sorry aga ma tõesti olen skeptiline antud hetkel nende ametlike kohtade suhtes kuhu 1000 inimest soovitakse pressida. Piisab kui tuleb sinna sekka 1-2 idiooti kes ei suuda oma koroonatunnustega kodus püsida ja 2 nädalat hiljem ongi meil see teine laine käes. Juba enese huvides oleks kuskil eraldatud kohas vaikselt.
Hinna poolest mul ei ole kahju seda 65€ maksta ja ilmselt ka maksan aga see piiramine ja kokkusurumine on kohati küsitav
E: ise oleks selle piletisüsteemi ehk teisiti lahendanud. Sama arv pileteid aga ostes märgid ise ära need 5 katset kuhu soovid saada. Valikul oleks siiski endiselt piirang kes ees see mees aga sel juhul polekski probleemi. Muidugi kui hunnik kombosi siis on võimalus et tegelikult probleemi polegi. Saab näha