Rallifoorum 24/7

Diagnoos: rallisõltlane

Mul oli vahepeal selline kala telefoni äpis: ütles, et mul pole subscriptionit ostetud. Lülitusin ümber brauserile ja siis toimis.
Rallifoorum 24/7

Ongi see kala, et pole ostnud subscriptionit. Äpikala jälle.
Söörlöne!
III järgu kommentaator

Rallifoorum 24/7

Ma ei saa aru miks wrc lehel spliti leht on, kui tihti see ei tööta. Kui töötab, siis hakkab splitte näitama alles kui esimene masin on finishisse jõudnud. Nagu kui raske saab olla korralik produkt luua. Peab mainima veel, et kui paljud sõitjad annavad wrc kommentaatorina natuke värvi juurde wrc elamusele, siis kris meeke ei paku eriti midagi. Ja see ralli jääb eriti silma liigne möla kommentaatorite poolt. Ei pea seal vadistama 99% ajast. Kui ikka pole midagi tarka öelda siis olegi vait 
Rallifoorum 24/7

Rallifoorum 24/7

V järgu kommentaator

Rallifoorum 24/7

Rallifoorum 24/7

Rallifoorum 24/7

I järgu kommentaator

II järgu kommentaator

Rallifoorum 24/7

Nüüd lõpetas ka minu WRC+ telekas näitamise, lihtsalt must pilt oli Hispaania ralli aegu, lasin kogu appi maha telekast. Vähe sellest, mu punane joon Becsiga saavutas sellise taseme, lihtsalt see pidev tühi jutt hakkab mingi aeg ajudele, et vaatasin Hispaania rallit jaapani keeles
Kunagi ei mõistnud, et miks mõned soovivad vaadata WRC'd ilma kommentaarideta aga nüüd saan aru. Lihtsalt pikemad juhtmed olid mul nendega võrreldes.
Rallifoorum 24/7

Rallifoorum 24/7

mulle jällegi meeldivad tv6/tv3 sport ülekanded/eelvaated rallidest. just mõtlesin, et selleks hooajaks palju vaeva nähtud nii live tegemise ja näitemisega(+ ülekande õigused) ja väga kahju, et see aasta Otil sisuliselt täiesti nihu läinud ja pole saanud nö otse-eetris võidurõõmu nautida..
loodan, et järgmine hooaega teevad ka veel.
*v.a Arctic ralli
loodan, et järgmine hooaega teevad ka veel.
*v.a Arctic ralli
II järgu kommentaator

II järgu kommentaator

Ma kipun väitma, et Murakate jututuba on üsna hea arengu teinud hooaja jooksul. Järgmisel hooajal kindlasti jätkan kuulamist kui nad ikka edasi teevad. Ei tunne enam puudust wrc live kommentaaride järele
Mis puudutab reklaamipause, siis mulle tundub, et hooaja teises pooles õppisid nad (Kruus?) ära kuidas teha “hundid söönud lambad terved” neid pause - mulle tundus, et pikad reklaamipausid tehti enamasti ülekande alguses ära, siis kui suurt midagi nii kui nii ei toiminud. Ning põnevamatel aegadel lasti mõned lühikesed meenutusklipid ning kulminatsioonidel suudeti neistki hoiduda.
Mulle sobis. Lisaks - nende eelvaade on nüüd saadaval spotifys (saaks veel iTunesi ka)… seda siis lisaks powerstage ja 6käik taskuhäälingutele. Ja no mootorne rahutus muidugi ka. Tegelt ei tunne enam nostalgiat ei MTV3, RTL, ega Sky kommentaaride järele. On piisavalt arenenud kodumaine sisu.
Mis puudutab reklaamipause, siis mulle tundub, et hooaja teises pooles õppisid nad (Kruus?) ära kuidas teha “hundid söönud lambad terved” neid pause - mulle tundus, et pikad reklaamipausid tehti enamasti ülekande alguses ära, siis kui suurt midagi nii kui nii ei toiminud. Ning põnevamatel aegadel lasti mõned lühikesed meenutusklipid ning kulminatsioonidel suudeti neistki hoiduda.
Mulle sobis. Lisaks - nende eelvaade on nüüd saadaval spotifys (saaks veel iTunesi ka)… seda siis lisaks powerstage ja 6käik taskuhäälingutele. Ja no mootorne rahutus muidugi ka. Tegelt ei tunne enam nostalgiat ei MTV3, RTL, ega Sky kommentaaride järele. On piisavalt arenenud kodumaine sisu.
II järgu kommentaator

Nüüd ka ERC etapid lives saadaval WRC+ vahendusel
https://www.fiaerc.com/erc-excitement-added-to-wrc/
https://www.fiaerc.com/erc-excitement-added-to-wrc/