I järgu kommentaator

Ei lähe samuti. Kogu ralli vaatamisvõlu on kadunud nende kontserdite, suurte ekraanide ja kõlaritega ning aedikutega!!
Rallifoorum 24/7

II järgu kommentaator

+2 (vb laupäeval väikse erandi teeb kui viitsimist on aga 99% siiski ekraanivahendusel)
Rallifoorum 24/7

Avashow'st on nagu midagi puudu. Nendest leekidest, tossust, pop artistidest ja laulmise imiteerimisest ja laval nelja tibi seismisest niisama, jääb selgelt väheseks. Vaatan inimesi seal lava ees, kes nokib nina, kes istub nutitelefonis, kes riidleb oma lapsega. Ei tõmba see värk kuidagi käima ma vaatan.
Mu arust võiks veel liitlaste hävitajad ka üle lennata sealt ja värvida taevasse sinimustvalge. Siis kommentaarid veel suurelt ekraanilt, meie tipp poliitikutelt. Mida arvab Moonika Helme meie ralliradadest, kellele elab kaasa Mihhail Kõlvart? Mailis Repsi käest küsida, kuidas maitseb kohv Rally Estonial? Siis Kaljulaid tuleb ja annab ordenid Urmole ja co'le. Ja kus on Anne Veski???? Tra ma ei saa aru mis toimub!
Mu arust võiks veel liitlaste hävitajad ka üle lennata sealt ja värvida taevasse sinimustvalge. Siis kommentaarid veel suurelt ekraanilt, meie tipp poliitikutelt. Mida arvab Moonika Helme meie ralliradadest, kellele elab kaasa Mihhail Kõlvart? Mailis Repsi käest küsida, kuidas maitseb kohv Rally Estonial? Siis Kaljulaid tuleb ja annab ordenid Urmole ja co'le. Ja kus on Anne Veski???? Tra ma ei saa aru mis toimub!
III järgu kommentaator

Ärge seletage, ikka kohal. Elu on palju suurem kui ving.
Rallifoorum 24/7

Östberg sõidab 4 aja +0,6 sek kaotust Rovanperäla.Hutunen sõidab sama aja mis Östberg.
Rallifoorum 24/7

Huttunen parim Hyundai 
e:kuni Breen tuli, mybad
e:kuni Breen tuli, mybad
Viimati muutis CTR, 15 Juul 2021, 20:57, muudetud 1 kord kokku.
III järgu kommentaator

Breen oli ikka kiirem.
Rallifoorum 24/7

Ja Lukyanuk sõidab sama aja mis Östberg ja Hutunen.
Rallifoorum 24/7

Rallifoorum 24/7

Hommik, hakkame siis päevaga pihta! Ogier läks.
Rallifoorum 24/7

Mõtled, et enam idiootsemaks minna ei saa, siis näed Jaak Maed seal 10 meetrisel ribal suusatamas kui Ogier mööda paneb.
Rallifoorum 24/7

Diagnoos: rallisõltlane

Järgmisel aastal paneme need vingujad korraldama ... vot siis tuleb alles ralli!!!
Inimestel on ikka haugimälu. 3 aastat tagasi unistasime Eesti WRC etapist, nüüd ei jõua enam ära kiunuda, et see ei meeldi ja too ei meeldi.
Inimestel on ikka haugimälu. 3 aastat tagasi unistasime Eesti WRC etapist, nüüd ei jõua enam ära kiunuda, et see ei meeldi ja too ei meeldi.
Rallifoorum 24/7

Eile mõtlesin, et see on päris tobe, aga tegelt suht lahe.
Diagnoos: rallisõltlane

Muidugi lahe. Püüab vaataja pilku ja jääb meelde, mis ongi eesmärk.snakeplissken kirjutas: ↑16 Juul 2021, 08:50 Eile mõtlesin, et see on päris tobe, aga tegelt suht lahe.
Rallifoorum 24/7

Mae saab korraliku trenni kui peab iga masinaga seal võistlema
Rallifoorum 24/7

Rehviinfo ka siia hommikusse

Rallifoorum 24/7

1 split Rovanperä +1,2 sek Tänakule
Rallifoorum 24/7

TV3-s panevad veits segast, et keegi ei ole lõpus Ogierile vastu saanud. Ott oli ikka kiirem ka seal lõpu osas.