Rallifoorum 24/7

Rallifoorum 24/7

Welcome to the club. Ma usun, et paljudel eestlastel nii ja sellest ka siinse foorumi vaikus enamjaolt. Minu aju pole ikka veel selle Hyundaisse minekuga ära harjunud. Sest mul oli juba visioon peas, kuidas tuleb mitu aastat Tänak-Toyota combo domineerimist. Ja sellest visioonist on saanud, et kas Tänaku masin üldse vastu peab ja kui peab siis kas ta üldse konkurentsis on.
Vanasti sai samuti reede vabaks võetud, et ühtegi katset nägemata ei jääks. Vahest kiirustasid koju, et katse alguseks kohale jõuda, näitasid teepeal uimavatele vanuritele keskmist sõrme, naabrinaine viisakalt teretas, selle lükkasid ka eest ära ja ütlesid, et pljaad Tänak on kohe startimas, kodus telekapuldid lendasid, süda tagus, et kamoon rsk ei tohi sekundistki ilma jääda. Oleks võinud tulla uudistes, et vene tankid sõidavad üle piiri ja Tallinnat pommitatakse aga prioriteet oleks olnud, et mis aja Tänak katsel saab.
Praegu tuled koju, 3-4 katset juba käinud...aaah savi....paned WRC+ käima...vaatad mingi Hyundai rajal, 3 ratast all...suunad pilgu alla...Eesti lipp...nimi Tänak.... Selge. Telekas kinni ja 8.99 läks jälle asja ette.
Vanasti sai samuti reede vabaks võetud, et ühtegi katset nägemata ei jääks. Vahest kiirustasid koju, et katse alguseks kohale jõuda, näitasid teepeal uimavatele vanuritele keskmist sõrme, naabrinaine viisakalt teretas, selle lükkasid ka eest ära ja ütlesid, et pljaad Tänak on kohe startimas, kodus telekapuldid lendasid, süda tagus, et kamoon rsk ei tohi sekundistki ilma jääda. Oleks võinud tulla uudistes, et vene tankid sõidavad üle piiri ja Tallinnat pommitatakse aga prioriteet oleks olnud, et mis aja Tänak katsel saab.
Praegu tuled koju, 3-4 katset juba käinud...aaah savi....paned WRC+ käima...vaatad mingi Hyundai rajal, 3 ratast all...suunad pilgu alla...Eesti lipp...nimi Tänak.... Selge. Telekas kinni ja 8.99 läks jälle asja ette.
Rallifoorum 24/7

Pean nõustuma.KidrA kirjutas: ↑09 Sept 2021, 22:50 Welcome to the club. Ma usun, et paljudel eestlastel nii ja sellest ka siinse foorumi vaikus enamjaolt. Minu aju pole ikka veel selle Hyundaisse minekuga ära harjunud. Sest mul oli juba visioon peas, kuidas tuleb mitu aastat Tänak-Toyota combo domineerimist. Ja sellest visioonist on saanud, et kas Tänaku masin üldse vastu peab ja kui peab siis kas ta üldse konkurentsis on.
Söörlöne!
Rallifoorum 24/7

Rallifoorum 24/7

Rallifoorum 24/7

Rallifoorum 24/7

Rallifoorum 24/7

Rallifoorum 24/7

Rallifoorum 24/7

Rallifoorum 24/7

---

Rallifoorum 24/7

Rallifoorum 24/7

Rallifoorum 24/7

Rallifoorum 24/7

Tundub, et katsevõit siit rallilt Tänakul kirjas. Sordo kaotab juba 7 sek 2 splitis Tänakue
0,2 sek kiirem kui Ogier
0,2 sek kiirem kui Ogier
Viimati muutis viplala, 10 Sept 2021, 10:06, muudetud 1 kord kokku.
Rallifoorum 24/7

III järgu kommentaator

Rallifoorum 24/7