Statistik
Rallifoorum 24/7

Diagnoos: rallisõltlane

Rallifoorum 24/7

Moderaator

Rallifoorum 24/7

Tundub, et uus subaru on ikka päris kiire.

Rallifoorum 24/7

Kiirem eelmisest võib küll olla jah,samas alistamatuid liikureid WRC-s ei leidu.
aix kirjutas:Tundub, et uus subaru on ikka päris kiire.
Rallifoorum 24/7

Mina parandan kohta. Lähen teise tuppa kus sõbrad pakuvad ühe pitsi.
Ka kolmas koht on hea.
Ka kolmas koht on hea.

KAIKUL kirjutas:Kui kellegile siin panuseid panna, siis ilmselt Petteri peale, teades milline võitleja ta on. Marcus küll üritab, aga kiirusest jääb vajaka. Markko proovib esimestel katsetel Marcusega rinda pista, aga 6.punkti on tähtsam kui 0. punkti.
See oli minu poolne nägemus, mis võiks ja oleks mõistlik sõitjate seisukohalt, aga loomulikult loodan ja ootan ikka enamat.
Rallifoorum 24/7

KAIKULKAIKUL kirjutas:KAIKUL kirjutas:Kui kellegile siin panuseid panna, siis ilmselt Petteri peale, teades milline võitleja ta on. Marcus küll üritab, aga kiirusest jääb vajaka. Markko proovib esimestel katsetel Marcusega rinda pista, aga 6.punkti on tähtsam kui 0. punkti.
See oli minu poolne nägemus, mis võiks ja oleks mõistlik sõitjate seisukohalt, aga loomulikult loodan ja ootan ikka enamat.
Hooaja Rallivõlur
nopea kun norsu
Moderaator

Täna nelose pealt oli päeval mingi extrem spordi saade ja siis seal tutvustati uut Subarut. DL ütles, et Mikkole antakse juba üsna pea ühel, kahel ralli käsk nö. flat out panna, et näha milleks mees tegelikult võimeline on.
Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Rallifoorum 24/7

Rallifoorum 24/7