skahar kirjutas: ↑25 Nov 2022, 13:15
jah, võib nõustuda - kui nii neid olulisi otsuseid lahkama hakata:)
Siriuse omad lõpetasi temaga koostöö ise, kuna väidetavalt (üsna usutavad allikad tegelastelt, kes sellega seotud olid) oli keeleprobleem, suhtumine sponsoritesse. Seni kuni golfiga sõitis ei olnd asi vist hull, aga uue Clioga läks käest. Pirelli Stari värk oli kuidagi dejavu - aga noh see on minevik ja jumal temaga, meistriks ta tuli ja aamen:)
Näen asju sarnaselt peeterni ja skahariga. Et saime endale praeguse hetke parima rallisõitja, super emotsioone oleme saanud, midagi pole öelda. Aga need motiivid ja tegutsemine tiimides jätab soovida. Eestlastest fännid võivad vabandusi välja mõelda küll, kurja Mia ja susserdaja Neuville osas aga reaalsus on loomulikult midagi muud. Ma isegi ei mäleta, kes viimati oleks ise vabatahtlikult karjääriredelil allapoole astunud, ilma tuleviku perspektiivita, nagu Tänak seda teinud on, nüüd juba teistkordelt.
Ma ei pea siin silmas näiteid nagu Ogier, kes jättis Citroeni, et minna VW'sse Skodaga üheks hooajaks sõitma, see oli risk, mis oli 99% riskivaba, VW pidigi tulema ja ära hakkama tegema. Ja ka Lappi Citroeni minek oli selles mõttes õigustatud antud hetkel, et temast pidi saama esipiloot ja Citroeni lahkumist ei osanud ta näha. Aga et parim piloot lihtsalt jätab parimad masinad teistele. See on tegelikult topelt laks. Ühest küljest sa liigud jamamasse masinasse ja teisest küljest, keegi saab sinu koha paremas masinas. Just selle viimase asja pärast ongi mul kõige rohkem kahju olnud, need kingitused teistele. Oleks tahtnud karjäärilt näha rohkem rusikaga otse näkku panemise suhtumist. Mitte tiimidest ärajooksmist.
See kõik näitab, et tegelikult prioriteedid on siiski kuskil mujal, kui 100% meistritiitlid ja rallivõidud.