CTR kirjutas: ↑13 Veebr 2023, 22:55
KidrA kirjutas: ↑13 Veebr 2023, 22:03
Võrdlesin pulli pärast vandenõuteoreetikute jutu jätkuks. Rovanperä juhtis Tänaku ees isegi viimasele finishi sirgele tulles
Ma arvan, et see kuidas inimesed asju näevad, tulenebki sellest, et kas nad ise antud olukorras teeks samamoodi nagu Rovanperä või mitte. Kui ei teeks, siis neil on raske ka mõista, et keegi meelega punktidest ära ütleks. Mina samas oleks samamoodi nagu Rovanperä talitanud. Eelmine hooaeg kui Hyundai oli hädas ja Fordil puudus juht, samas mitte. Aga praegu Hyundai on masina tööle saanud ja Fordil on Tänak, sellist eest ära jooksmist nagu siin mõned pakuvad, et koguaeg maksimum ja 100%, et Ogieri puhul töötas, see ei tööta see hooaeg enam. Kruusa rallidega Tänak ja Neuville tagant startides saaks ikkagi eelise Rova ees ja tõmbaks vahe kinni. Kui ralli võidu võibki määrata parem stardipositsioon, siis selle peale ka mängitakse.
Täiesti segane jutt jomajo. Mida sa võrdlesid..? Kas sa üldse vaatasid PS katse Rova viimaseid kurve?
Kui juba välimaa foorumi NOT'i jutuks tõid, siis on arusaadav kogu su jutu suund

.. kõik teised on lollid, ,,ma'' räägin, kuidas asjad on.
Sa kordad sama asja juba mitmendat korda. See ei muuda midagi. Fakt on see, et Rova ütles et võttis hoo maha ja tal pole põhjust valetada, kedagi ei koti, mis koha ta SP katsel saanud oleks. Valetamisel lihtsalt pole põhjust antud juhul. Latvala oli samuti sillas, et Rova ei pea Mehhikos teed puhastama, kõik viitab varem kokkulepitule, et mitte minna Mehhikos teed puhastama. Ja kuna viimane sektor koosneski põhimõtteliselt 2 kurvist, siis kuskil seal sa peadki selle aja kaotama, kui soovid kaotada.
NOT'i näitest said samuti valesti aru, jutt oli viisakusest.