Ahjualune kirjutas: ↑12 Okt 2025, 19:39
No miks peaks Evans sinna Hyundaisse ronima? Minu jaoks on ta selline Lappi-Sordo tasemel sõitja, kel juhtumisi yaris ***** all. Tänak Hyundais on kivisse raiutud, kui üldse edasi sõidab.
Eks ta muidugi sinna ei tahaks minna, aga kui Toyotas kohta enam ei ole?
Kui Ogier täishooaega kaasa ei tee siis ei ole Toyotal nr1 sõitjat. Evans seda siiski ei ole. Jah, pikalt juhtis üldarvestust, aga minu jaoks on hetkel neli absoluutset tippsõitjat.
Minu jaoks tähendaks Hyundais jätkamine, et mehel puudub sportlik ambitsioon ja jätkamine MM sarjas on vaid raha teenimise eesmärgil, millele ei saa midagi ette heita.
Ma väga loodan, et me selle põhjuse kord teada saame, miks Ott Toyotast lahkus. Mul on ammu oma arvamus, aga las see täna olla.
Kui ma nüüd õigesti mäletan, siis keegi justkui rääkis, et Oti ja Martini vahel oli olnud mingi tüli Saksamaa rallil 2019.
Pakun, et siis see teema, meeskonna vahetus, käima läks.
Vana ja läbinämmutatud teema
Proua Mäkinen
Lepingupikendusega venitamine
Ogieri võimalik liitumime?
Adamo õigel ajal lähenemine ja Märtini/Tänaku ära rääkimine/diili tegemine
R5 projekt
Oleks muidugi tore, kui mingid läbirääkimised käiksid.. aga no Latvalaga rääkimine nüüd küll midagi ei tähenda Jariga võib ta rääkida, mida nt recce ajal lõunaks süüa soovib või mis värvi mütsi inteka ajaks
Küllap on seal ka mõned muud tegurid, aga Ott tahab saada veel ühe MM tiitli.
See soov on laual juba mitu aastat.
Mina "rallikauge" inimesena ei usu, et see võiks saada võimalikuks Korea autoga.
Kui siiski, oleks MM tiitli väärtus midagi veel enamat.
Ott ise teab...!