Rallifoorum 24/7

III järgu kommentaator

III järgu kommentaator

Diagnoos: rallisõltlane

Rallifoorum 24/7

Rallifoorum 24/7

no ma ei saa jätta mainimata, et üks peab siin ees katkestama sest siis niigi nutune rallivõluri seis paraneks natukenegi sest siis Tuohino punktile saab. ja kõige parem variant oleks siiski Loebi katkestamine.
olen ikka vist unede riiigis. nii palju eksimusi, et.....
tuohino on ju praegu punktikal juba ja täpselt seal kuhu ta panin - aga ikkagi võiks loeb lahkuda teelt. ohverdan pigem oma väärtuslikud punktid rallivõluri konkursilt kui vaid MM saaaks meistriks
olen ikka vist unede riiigis. nii palju eksimusi, et.....
tuohino on ju praegu punktikal juba ja täpselt seal kuhu ta panin - aga ikkagi võiks loeb lahkuda teelt. ohverdan pigem oma väärtuslikud punktid rallivõluri konkursilt kui vaid MM saaaks meistriks
Viimati muutis Antilera, 06 Juun 2004, 08:03, muudetud 1 kord kokku.

Rallifoorum 24/7

olen ikka vist unede riiigis. nii palju eksimusi, et.....veteran kirjutas:Tuohino saab praegugi punktiAntilera kirjutas:no ma ei saa jätta mainimata, et üks peab siin ees katkestama sest siis niigi nutune rallivõluri seis paraneks natukenegi sest siis Tuohino punktile saab. ja kõige parem variant oleks siiski Loebi katkestamine.

Rallifoorum 24/7

Rallifoorum 24/7

Rallifoorum 24/7