Minu arvates küll! Paljud lõpetavad üldse rallikrossi sõitmise ja vaevalt sinna ka uusi tegelasi tulemas on...
Avaldage ka oma arvamust selle kohapealt :idea:

Ei pea ju siis ehitama vinget krossiautot kui pasteldega sõita tuleb, sellest ka nats odavust juurde.Tan kirjutas:Ehitad endale korraliku krossiauto ja pead alla panema mingisugused "pastlad"
Minu ettepanek - las superkross jääda selliseks nn "harrastajate" alaks ja ralli ja autokross sellistel kes asja vähe tõsisemalt võtavad, see hobikross praegu küll minu arvates suht jama üritus

ei pea jahh, aga võib ja kui võib siis ka ehitatakse .. kõige lihtsam on muidugi rentida .. näiteks Ohtla Integra, mis nüüdsest seisab garaazis, kuna Ohtla ise pühendub ringrajale .vaade kirjutas:Ei pea ju siis ehitama vinget krossiautot kui pasteldega sõita tuleb, sellest ka nats odavust juurde.
Sa pakud et hobikross on jama üritus - ootaks hooaja lõpuni, siis kommenteeriks - ootaks vähemalt esimesed paar etappigi ära?

Pole vaatajaid.. pole sponsorraha..pole sõitjaid .. ja nii nad välja surevad ..Mine siis sõitma, kui vaadata ei taha![]()
Ma ei usu hästi ..aga eks tulevik näitab ..väikse rahakotiga sõidetakse superkrossi, eks ole näha palju sealt sõitjaid tuleb, aga kardan et mitte eriti palju ..kuna teh.tingimused ei hoia võsitlus autode hinda madalal .võib, aga pidasin silmas, et ühesuguste pasteldega sõites on ka nõrgematel autodel shansse

vaata optimisti seisukohalt: tulevad sõitjad..tulevad ka vaatajad ..sponsoridki ..ja nii need sarjad tekkivadVWman kirjutas: Pole vaatajaid.. pole sponsorraha..pole sõitjaid .. ja nii nad välja surevad ..![]()