I järgu kommentaator

III järgu kommentaator

Olen samuti nõus, arvestades olukorda on lõpptulemus minu jaoks võrreldav eelmise aastaga. Tubli Markko!mrali kirjutas:Jah,kindlasti annab teine koht pärast sellist latakat uut enesekindlust ja parandab lootusi vähemalt abs.teisele kohale.
Beef kirjutas:Markko ka startinud oma viimasele katsele.
Kahju, et eelmise aasta tulemust korrata ei saanud aga teine koht on olusi arvestades superhea. Kõva mees ikka see Markko.
Diagnoos: rallisõltlane

markko oli väga tubli. õnne talle. aga ootame ikka lõpuni ära;)tiit kirjutas:Olen samuti nõus, arvestades olukorda on lõpptulemus minu jaoks võrreldav eelmise aastaga. Tubli Markko!mrali kirjutas:Jah,kindlasti annab teine koht pärast sellist latakat uut enesekindlust ja parandab lootusi vähemalt abs.teisele kohale.
Beef kirjutas:Markko ka startinud oma viimasele katsele.
Kahju, et eelmise aasta tulemust korrata ei saanud aga teine koht on olusi arvestades superhea. Kõva mees ikka see Markko.
Rallifoorum 24/7

III järgu kommentaator

Ega seal loõpus enam midagi pole, kõik hoiavad kindlalt kohtaAntilera kirjutas:markko oli väga tubli. õnne talle. aga ootame ikka lõpuni ära;)tiit kirjutas:Olen samuti nõus, arvestades olukorda on lõpptulemus minu jaoks võrreldav eelmise aastaga. Tubli Markko!mrali kirjutas:Jah,kindlasti annab teine koht pärast sellist latakat uut enesekindlust ja parandab lootusi vähemalt abs.teisele kohale.
I järgu kommentaator

Rallifoorum 24/7

Rallifoorum 24/7

I järgu kommentaator

I järgu kommentaator

I järgu kommentaator

III järgu kommentaator

Rallifoorum 24/7

I järgu kommentaator