Jah, ja C4 näeb ja ka üli nämma välja.rasmusv kirjutas:Ma olen millegipärast enam-vähem kindel et Markko järgmine aasta Sitikaga sõidab. Ja see paistab ainult hea olevat!
Kiddo soon 5000!
Hooaja Rallivõlur

Ennem peab ta ennast korralikult sõitma saama. Siis võib ta sõita millega tahes. Aga praegu on asi ikka rohkém mehe enda taga.rasmusv kirjutas:Ma olen millegipärast enam-vähem kindel et Markko järgmine aasta Sitikaga sõidab. Ja see paistab ainult hea olevat!
Ja rehvid või mitte, vaadake Duvali. Ma usun, et neil on ikka sama rehvivalik. 42 seki 18 km-ga, see on ikka terve igavik. Kui see nüüd puhta sõiduga tuleb.
Viimati muutis kajakas1, 20 Aug 2004, 10:23, muudetud 1 kord kokku.
Diagnoos: rallisõltlane

Kiddo soon 5000!
No Soome ralli tõestas et kiirus pole kadunud. Sellest rallist ma usun ikka et rehvidega pandi totaalselt metsa. (nagu Fordil juba kombekskajakas1 kirjutas:Ennem peab ta ennast korralikult sõitma saama. Siis võib ta sõita millega tahes. Aga praegu on asi ikka rohkém mehe enda taga.rasmusv kirjutas:Ma olen millegipärast enam-vähem kindel et Markko järgmine aasta Sitikaga sõidab. Ja see paistab ainult hea olevat!
Aga ma arvan et Sainz ikkagi jätkab järgmine aasta. Loodaks et 3 mehe reegel tuleb tagasi... praegu tehasemehi ikka häbematult vähe...
gaas on endiselt laiffi
I järgu kommentaator

Statistik
Diagnoos: rallisõltlane

I järgu kommentaator

Kiddo soon 5000!
I järgu kommentaator

Statistik
Kiddo soon 5000!
Umbes nagu Bugalski ja Puras (vist) olid? No tegelt ju suht võimalik asi ju. On ju Peugeotilgi 3 307-t stardi suht tihti juba.rasmusv kirjutas:Teatavasti on CS Markkost huvitatud, ning kuna Sainz soovib vaikselt kõrvale tõmmata, siis on see kõige reaalsem visioon järgmisest aastast. Sainzi pidavat jätkama poole kohaga, niiöelda testisõitjana, nii et isegi kui ei tule 3 sõitja reeglit on Markko Citroenis.
gaas on endiselt laiffi
I järgu kommentaator

I järgu kommentaator

Hooaja Rallivõlur

I järgu kommentaator

Kiddo soon 5000!
I järgu kommentaator