Moderaator

Tahtsin küsida, et kas TV3 ikka näitab see aasta F1-te? Vaatasin formula1.ee telekava ja seal ainult Soome kavad, loodan, et see tuleb sellest, et tv3 ei ole veel kava avaldanud. Kuid samas eelmine aasta oli suur kära selle ümber, kes F1-te näitab Eestis, see aasta pole midagi
Kas tõesti on võimalik, et TV3 loobus ülekandest 
Kiddo soon 5000!
Rallivõlur

Rallifoorum 24/7

nõus, aga rtl 'il on head saated enne starti, nad küsivad sõitjate käest küsimusi aga jama on see et ma ei sa sellest midagi aru veel. ja see eestlasete möla ajab mul südame pahaksjagr kirjutas:oot oot keda ei huvita!
Mis, Sa Erki arvad, et ma pean F1- te hakkama RTL pealt vaatama või. Mul hakkab nende Schumi mõlast 5 minutiga pea valutama. Sel aastal tuleb kindlasti üle tüki aja üks huvitavamaid hooaegu
Kiddo soon 5000!
Rallifoorum 24/7

Rallivõlur

V järgu kommentaator

Rallifoorum 24/7

jah, nemad saavad aru aga ma olen nii palju igasuguseid asju uurinud F1 kohta et ise ka ei tule hetkel midagi erilist meelde ja jama on nende juures see et nad räägivad nagu ühte linti kogu aeg (ja nad ei ole erapooletudjagr kirjutas:Klaar ja Vabamäe on asjalikudst. keskmine koduperenaine saab nende jutust aru.
---

Rallifoorum 24/7

mul on meeles üks juhus kus Saksamaa GP'l schumil käigukastiga oli mingi jama (vist oli nii) ja Burti sõitis Schumile sisse ja kui uus start oli ütlesid nad midagi sellist et see viitas et nad olid Schumi poolel rohkem kui kellegi teiseCarlos kirjutas:Kommentaatorid on väga harva erapooletud. Kuigi jah, kuna ühtegi eestlast F1-s ei osale, siis võiks olla erapooletu.
Rallifoorum 24/7

---

Moderaator

Mina olen vaadanud vormel 1-te alates 1994 aastast ainult Soomest. Tol ajal Eestis seda ei näidatud ja kui ma ka korra ETV(hakkas esimesena F1 näitama) peale keerasin, siis oli selge, et see on jura. Soomest saab soomlaste kommentaarid, lisaks veel kõik harjutus sõidud ja kiired kommentaarid varikolta(boksidest on vist eesti keeles
). Ühesõnaga palju rohkem infi, kui kohalikust televisioonist. Seega vaatan ma nagunii ka tulevikus F1-te ainult Soomest, kui siis reklaami ajal vahetan kanalit 
Moderaator

Rallifoorum 24/7

ma hakkasin F1'te vaatama 1998 a. ja käitun täpselt sama moodi nagu sina ja kas need eestlaes on ültse raja ääres või on nad kuskil stuudios pimedas ruumis?xaus kirjutas:Mina olen vaadanud vormel 1-te alates 1994 aastast ainult Soomest. Tol ajal Eestis seda ei näidatud ja kui ma ka korra ETV(hakkas esimesena F1 näitama) peale keerasin, siis oli selge, et see on jura. Soomest saab soomlaste kommentaarid, lisaks veel kõik harjutus sõidud ja kiired kommentaarid varikolta(boksidest on vist eesti keeles). Ühesõnaga palju rohkem infi, kui kohalikust televisioonist. Seega vaatan ma nagunii ka tulevikus F1-te ainult Soomest, kui siis reklaami ajal vahetan kanalit
Moderaator

---

Rallifoorum 24/7

Rallivõlur