Kiddo soon 5000!
Kiddo soon 5000!
Statistik
Moderaator

Statistik
Hooaja Rallivõlur

ma kardan ka.
Kiddo soon 5000!
Imelik et Ford seda ennem ei teinud. Kas nad ei oand arvata et Duval Loebile piisavalt lähedale võib tulla?albertz kirjutas:no peale rallit seda protesti nyyd kindlalt ei hakata rahuldama, see olex juba ylekohus lööbi suhtesErki kirjutas:Kui vahe jääbki alla 13,1 sekundi siis arvan et Ford protestib tolle katse ajad.Kolin kirjutas:See eilne kohtunike jama võib Duvalile võidu maks ma minna küll.
gaas on endiselt laiffi
Hooaja Rallivõlur

Kiddo soon 5000!
FIA-le tuleks pomm alla panna. Nüüd tuleks meeskondadel võtta kätte ja pigistada FIA-t munadest niiet sealsed mehed ainult iniseksid.xaus kirjutas:Siin pakuti, et rallistaari auhind võiks Duvalile anda. Minu meelest tuleks see hoopis FIA-le anda! Esiautode keelustamine asfaldil on oma töö teinud ja vähemalt kolm sõitjat on viidud haiglasse, nendest üks jääti haiglasse üleöö.
Man and machine against mother nature!!!
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
Rallifoorum 24/7

Aegade kohta oleks saanud protestida ainult eilse ringi lõpus viimase mehe lõpetamisest poole tunni jooksul. Ehk aga leiavad muu augu,mis vett ei pea.Erki kirjutas:Kui vahe jääbki alla 13,1 sekundi siis arvan et Ford protestib tolle katse ajad.Kolin kirjutas:See eilne kohtunike jama võib Duvalile võidu maks ma minna küll.
Statistik
Hooaja Rallivõlur

jajaa, hästi öeldudKolin kirjutas:FIA-le tuleks pomm alla panna. Nüüd tuleks meeskondadel võtta kätte ja pigistada FIA-t munadest niiet sealsed mehed ainult iniseksid.xaus kirjutas:Siin pakuti, et rallistaari auhind võiks Duvalile anda. Minu meelest tuleks see hoopis FIA-le anda! Esiautode keelustamine asfaldil on oma töö teinud ja vähemalt kolm sõitjat on viidud haiglasse, nendest üks jääti haiglasse üleöö.
Hooaja Rallivõlur

Küllap on mehed enne lõpusirget vähe maha rahunenud, et mitte liigselt riskida. Veel ju viimased pingutused ja oleks üsna totter nüüd veel sõiduvea pärast katkestada.
Diagnoos: rallisõltlane

Statistik
loodame et sellest arusaamine kellegi elu ei tähendaKolin kirjutas:FIA-le tuleks pomm alla panna. Nüüd tuleks meeskondadel võtta kätte ja pigistada FIA-t munadest niiet sealsed mehed ainult iniseksid.xaus kirjutas:Siin pakuti, et rallistaari auhind võiks Duvalile anda. Minu meelest tuleks see hoopis FIA-le anda! Esiautode keelustamine asfaldil on oma töö teinud ja vähemalt kolm sõitjat on viidud haiglasse, nendest üks jääti haiglasse üleöö.
Kiddo soon 5000!