Moderaator

Moderaator

Rallifoorum 24/7

Tundub, et Markkol on siin õnne olnud. Loodame, et õnne on ka lõpptulemust silmas pidades.
III järgu kommentaator

II järgu kommentaator

V järgu kommentaator

II järgu kommentaator

I järgu kommentaator

III järgu kommentaator

I järgu kommentaator

Moderaator

Rallifoorum 24/7

Solberg ei tohi katkestada, muidu läheb mu ennustus täitsa metsa.
V järgu kommentaator

Kahjurõõm pidavat see kõige suurem rõõm olemaaix kirjutas:Solberg ei tohi katkestada, muidu läheb mu ennustus täitsa metsa.
Kuigi tegelt võiks siiski Marcus see olla kes Loebile koti pähe tõmbaks, Marko võiks siiski Solpa kätte saada, nad liiga lähestikku üld tabelis!
Diagnoos: rallisõltlane

Oot, minu meelest võiks ikka Markko Loebile koti pähe tõmmata. Viimasel katsel suutis ta kuni viimase splitini Loebist veenvalt kiirem olla. Aega veel on.AixE kirjutas:Kahjurõõm pidavat see kõige suurem rõõm olemaaix kirjutas:Solberg ei tohi katkestada, muidu läheb mu ennustus täitsa metsa.!
Kuigi tegelt võiks siiski Marcus see olla kes Loebile koti pähe tõmbaks, Marko võiks siiski Solpa kätte saada, nad liiga lähestikku üld tabelis!

Võrreldes Loebi sooritusega on Markko neid tõepoolest alt vedanud. Need nulliringid vahepeal olid ikka kohutavad. Õnneks pole Wilsonil nimetada peale Loebi ka ühtegi pilooti, kes sel hooajal oleks paremini hakkama saanud kui Markko.Beef kirjutas:Kas keegi Malcolm Wilsoni intervjuud kuulas??
See küll tore pole, et ta ütles, et Markko on neid kergelt alt vedanud. Ma tahaks teada, kas ta ka teab, kui palju nende auto Markkot alt vedanud on. Seda ei meenuta keegi.
Moderaator

See oli jah uskumatu. Nii kui kehvad tulemused kohe tehakse maha. Oma poega muidugi kiitis taevani.Beef kirjutas:Kas keegi Malcolm Wilsoni intervjuud kuulas??
See küll tore pole, et ta ütles, et Markko on neid kergelt alt vedanud. Ma tahaks teada, kas ta ka teab, kui palju nende auto Markkot alt vedanud on. Seda ei meenuta keegi.
Park ütles intervjuus, et läks viimasel katsel mööda puud ja midagi õnneks katki ei läind. Seega Markko pidavat juba järgmist katset ootama ja tahab seal kaotatud sekundid tagasi võtta.
Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Moderaator

Minu arust oleks ta võinud ju öelda, et auto pole ka 100% olnud.Strike kirjutas:See oli jah uskumatu. Nii kui kehvad tulemused kohe tehakse maha. Oma poega muidugi kiitis taevani.Beef kirjutas:Kas keegi Malcolm Wilsoni intervjuud kuulas??
Park ütles intervjuus, et läks viimasel katsel mööda puud ja midagi õnneks katki ei läind. Seega Markko pidavat juba järgmist katset ootama ja tahab seal kaotatud sekundid tagasi võtta.
Või siis ei ole ma eestlasena erapooletu.
Oma pojast rääkis ta küll ülivõrretes.