III järgu kommentaator

II järgu kommentaator

Rallifoorum 24/7

Võib öelda, et ralli on veel ees ja kõik võib olla veel võimalik. Täna ei läinud eriti hästi, aga homme on jälle päev.
Urmo on muidugi klass omaette. Mina tänaseks lõpetan, homme jälle.
Urmo on muidugi klass omaette. Mina tänaseks lõpetan, homme jälle.
Diagnoos: rallisõltlane

Hooaja Rallivõlur

Siinkohal pean kahjuks meenutama, et minu kartused peale Saksa rallit, kus Kuriussiga sai vaieldud, osutusid õigeks. Markkoga on midagi lahti. Ja kogu Fordiga muidugi. Lõpetame ometi need va´banduste otsimised. Jõudude vahekord on praegu selline nagu ta on.
Loeb ja Solku selgelt kaks kiiremat. Edasi Bosse ja Markko. Bosse on Markkost kiirem, aga jube ebastabiilne, pego ka muidugi
Liigselt pole mõtet aga pessimismi langeda. Järgmine hooaeg peab näitama, mis mees Markko ikkagi on. Loodame, et eredamad hetked on veel ikka ees.
Loeb ja Solku selgelt kaks kiiremat. Edasi Bosse ja Markko. Bosse on Markkost kiirem, aga jube ebastabiilne, pego ka muidugi
Liigselt pole mõtet aga pessimismi langeda. Järgmine hooaeg peab näitama, mis mees Markko ikkagi on. Loodame, et eredamad hetked on veel ikka ees.
I järgu kommentaator

Moderaator

Kiddo soon 5000!
II järgu kommentaator

II järgu kommentaator

I järgu kommentaator

Urmo enne rallit: "Mul pole õrna aimugi, mis meid Itaalia rallil ees ootab. Oma taktikat ma igal juhul muuta ei kavatse - pean sõitma viimase piiri peal, et meistrivõistluste arvestuses oma kohta parandada"
Jääme siis lootma, et see viimase piiri peal sõit Urmot kraavi ei vii. Hetkel on seis ikka väga ilus.
Jääme siis lootma, et see viimase piiri peal sõit Urmot kraavi ei vii. Hetkel on seis ikka väga ilus.

II järgu kommentaator

Paistab, et hoopis Ford on see asi mis Markkot tagasi hoiab. Tundes teda arvan, et mehel on stiimulit veel küllaga kuid masin pole enam just kõige kobedam.
Ise pooldaks tema meeskonna vahetust. saaks uut tuult tiibadesse.
Selles, et ta homme poodiumil ma eriti ei kahtle!
Ise pooldaks tema meeskonna vahetust. saaks uut tuult tiibadesse.
Selles, et ta homme poodiumil ma eriti ei kahtle!
I järgu kommentaator

II järgu kommentaator

Pesod ei pea lihtsalt ralli lõpuni vastu. Kiirust neil on ju küll.KuriUss kirjutas:No Peugeot on veel hullem. Loodetavalt on Peugeot vähemalt järgmisel aastal tasemel. Fordi kiirusest enam niiväga ei hooligi ...rallikala kirjutas:Ford on ikka see aasta teistest kehvem masin...GO URMOOO!!!