Burns kirjutas:Kas Kolinil veel mang saamata.![]()
Ära tabaisd. Muidu ma nii lolle küsimusi ei esitaks.

Tekkis selline kusimus, et ma eespoolt lugesin, et sa hakkad MMi 307ga soitma. Kuidas see meeskondadesse loosimine toimub voi pannakse see lihtsalt kuidagi paika. Minuga voite kindlasti arvestada, seni aga annan taiega minnaStrike kirjutas:Arutasime Koliniga siin järgmise hooaja plaane ja WRC4 teemat. Jõudsime sellise lahenduseni, et kui kõigil WRC4 käes ja veic harjutanud siis võiks alustada meistrikaid. Samuti oleks vaja teada nö. neid kes osaleda sooviksid. Praegu peks vist osalejaid olema 9: Sparco,Kolin,Fulber,Aix,Strike, Erry,Tommi,Jussis,Burns. Loodetavasti tulevad veel juurde mõned sõitjad. Selline idee tuli meile ka pähe, et jagame sellel aastal tugevad sõitjad eri meeskondadese, et oleks ka meeskondlik MM põnev kogu hooaja vältel. Näit. Erry Strike Skoda, Kolin Tommi Peugeot jne...
Seda siis kuidas meeskonnad jagame ja kes kus meeskonnas sõitma hakkab siis loodetavasti selgub u. kuu jooksul.
Ootan vastukaja sellel ideele.

Ma hakkan MM i sõitma ka teises kohas nö. seal kus korraldatakse WRC MM meistrikaid üle maailma. Siin rallifoorumi omas osalen ka loomulikult. Kuidas loosimise teeme seda veel arutame. Vb peaks tegema nii, et algul valivad nö. eelmiste aastate tugevamad endale meeskonna ja siis teised sõitjad. Eks näis.Burns kirjutas:Tekkis selline kusimus, et ma eespoolt lugesin, et sa hakkad MMi 307ga soitma. Kuidas see meeskondadesse loosimine toimub voi pannakse see lihtsalt kuidagi paika. Minuga voite kindlasti arvestada, seni aga annan taiega minna![]()
![]()
![]()

Aga kuida seal WRC MM meistrikates mis üle maailma korraldatakse muidu osaleda saab? või mis seal süsteemid on?Strike kirjutas:Ma hakkan MM i sõitma ka teises kohas nö. seal kus korraldatakse WRC MM meistrikaid üle maailma. Siin rallifoorumi omas osalen ka loomulikult. Kuidas loosimise teeme seda veel arutame. Vb peaks tegema nii, et algul valivad nö. eelmiste aastate tugevamad endale meeskonna ja siis teised sõitjad. Eks näis.Burns kirjutas:Tekkis selline kusimus, et ma eespoolt lugesin, et sa hakkad MMi 307ga soitma. Kuidas see meeskondadesse loosimine toimub voi pannakse see lihtsalt kuidagi paika. Minuga voite kindlasti arvestada, seni aga annan taiega minna![]()
![]()
![]()

Ma ei oska seda öelda, mind kutsus sinna WRC3 Soome meister esindama tema meeskonda. Just see nädal saadeti tesimiseks 6 erineva ralli üks katset, et saaks aegu võrrelda meeskonna kaaslased omavahel enne algavat MM hooaega.tommi kirjutas:Aga kuida seal WRC MM meistrikates mis üle maailma korraldatakse muidu osaleda saab? või mis seal süsteemid on?

Selge siis loodan, et teised on sellega rahul. Mina loodan, et saam Peugeot´ga kaubale ja leping sõlmitakse üsna pea. Kui kõik hästi läheb võivad meist saada teami kaaslased. Ning suudame koos teistele teamidele kõva lahingu anda.tommi kirjutas:Mina jätkaks Peugeot meeskonnas, kuna olen 307 testimisel suutnud häid tulemusi näidata ja meeskond oli rahul mu tulemustega.
Anna siis kõvasti hagu. Kuna su koht Subarus ei ole sugugi kindel.aix kirjutas:Jee. Sain ka mängu kätte. Täna läheb kihutamiseks.

Annan endast parima, kuid kuna minust saab hooaja lõpus vabaagent siis olen vastuvõtlik kõikidele pakkumistele. Soovitatav siiski tip teamisKolin kirjutas:Anna siis kõvasti hagu. Kuna su koht Subarus ei ole sugugi kindel.aix kirjutas:Jee. Sain ka mängu kätte. Täna läheb kihutamiseks.Pean seda silmas, et kõik kõvad tegijad lähevad järgmiseks hooajaks eri teamidesse. Ning subaru on alustanud läbirääkimisi Sparcoga.
Valik veel Citroen või Ford.aix kirjutas:Annan endast parima, kuid kuna minust saab hooaja lõpus vabaagent siis olen vastuvõtlik kõikidele pakkumistele. Soovitatav siiski tip teamisKolin kirjutas:Anna siis kõvasti hagu. Kuna su koht Subarus ei ole sugugi kindel.aix kirjutas:Jee. Sain ka mängu kätte. Täna läheb kihutamiseks.Pean seda silmas, et kõik kõvad tegijad lähevad järgmiseks hooajaks eri teamidesse. Ning subaru on alustanud läbirääkimisi Sparcoga.