WRC4

CMR2, CMR3, WRC II Extreme...jne

Moderaatorid: Sparco, Jaanus, Strike, Erki, Sport, Heix, Krusa

Vasta
Strike
Moderaator
Moderaator
Reactions: 3

Postitus Postitas Strike »

ants kints kirjutas:Aga teate mis... ma pole siiani seda mängu oma silmaga näinud, rääkimata testimisest, kui kellegil siinsetest on ideed, kuidas see plaat toimetada ääremaale, endke teada, igasugu transpordikulud olen nõus katma... loomulikult ka mängu maksumuse. Piinlik on küll aga ... äkitselt keegi aitab :oops:
Kus sa täpsemalt elad ja kuidas see võimalik, et seda mängu seal kandis veel pole?
Proud supporter of Angry Duck

Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Strike
Moderaator
Moderaator

Citroen:

1.Strike
2.Erry
3.Jälgija

Ford:

1.Aix
2.Reix
3.Ants kints

Mitsubishi:

1.Fulber
2. Tom
3. ?

Peugeot:

1.Kolin
2.Tommi
3. ?

Skoda:

1.Kucoch
2.Burns
3. ?

Subaru:

1.Sparco
2.Carlos
3.Adi007

Nagu näha siis 3 kohta veel vaba. Mitsus,Skodas ja Peugeotis.
Kui kellegil veel huvi siis on veel aega hooaja alguseni ja saab ennast registreerida mõne meeskonna sõitjaks.

Michael Park R.I.P
Fulber
Hooaja Rallivõlur
Hooaja Rallivõlur
Reactions: 0
Kontakt:

Postitus Postitas Fulber »

Eile kimasime WRC4 kolmekesi. Hea kild oli see, et Bosse oli terve ralli jooksul olnud esimene ja viimasel katsel kukkus kutt mingi 13-ndaks (meist keegi ei sõitnud temanime all). Siis kõik vaatasid silmad punnis, et mis küll kutiga juhtuda võis ja siis kõik ühest suust: "GEARBOX PROBLEM!" :D
Tom
I järgu kommentaator
I järgu kommentaator
Kontakt:

Re: aix

Postitus Postitas Tom »

aix kirjutas:Pagan olen omadega jännis. Pole vähemalt nädal pulti kätte saanud, seepärast pole ka aegasid. Kas need ajad mis teil kirjas on, on põhimõtteliselt parimad ajad mis vastavalt katselt välja sõidetud?
Kui nii, siis on hea, et tähtaega sai pikendatud. Ma saan kah nüüd korralikult harjutama hakata. Sünnipäevade virr-varris on väike paus.
Pean ütlema et ma sõitsin kõik esimese korraga ajad nii et need pole minu parimad
Märtin-Park- We Will Never Forget A Great Man!
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Kommenteeriks siis test rallit. Strike on teinud uskumatud ajad, ei kujta ettegi, kuidas on võimalik näiteks Rootsis sellist aega sõita, areneda on veel mul kõvasti. Samas, Saksas, mis on Strike lemmikralli, oli ajavahe väga väike, kuid see-eest Fulber pannud uskumatu põhja seal, punnisin, mis punnisin, kuid ei tea, kuidas seal sellist aega sõita. Igal juhul tuleb põnev hooaeg kindlasti.
Strike
Moderaator
Moderaator

Jälgija kirjutas:Kommenteeriks siis test rallit. Strike on teinud uskumatud ajad, ei kujta ettegi, kuidas on võimalik näiteks Rootsis sellist aega sõita, areneda on veel mul kõvasti. Samas, Saksas, mis on Strike lemmikralli, oli ajavahe väga väike, kuid see-eest Fulber pannud uskumatu põhja seal, punnisin, mis punnisin, kuid ei tea, kuidas seal sellist aega sõita. Igal juhul tuleb põnev hooaeg kindlasti.
Saksa kuulub jah üks mu lemmik rallidest. See vahe, mis jäi Fulberiga 9 sekki see tundub lausa utoopiline.Kuid ju mu asfaldi sõit siis ära vajunud vms. Samas teistel katsetele olin ma kõigil kiirem. Rootsis ja Soomes on mul veel ma arvan u 3-4 sekundit varu.

Michael Park R.I.P
ants kints
III järgu kommentaator
III järgu kommentaator

Postitus Postitas ants kints »

Taaskord abipalve... kas ja kui siis kus müüakse mängu Tartus või Võrus, kui keegi teab siis oleksin info eest väga tänulik.
Kolin
Moderaator
Moderaator
Reactions: 21
Kontakt:

Postitus Postitas Kolin »

ants kints kirjutas:Taaskord abipalve... kas ja kui siis kus müüakse mängu Tartus või Võrus, kui keegi teab siis oleksin info eest väga tänulik.
Usun, et Tartus kusagil +- elektroonikas see müügil on. Lõuna keskus näiteks.
Man and machine against mother nature!!!
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
Strike
Moderaator
Moderaator

ants kints kirjutas:Taaskord abipalve... kas ja kui siis kus müüakse mängu Tartus või Võrus, kui keegi teab siis oleksin info eest väga tänulik.
Usun ka , et suuremates keskustes on see kindlasti olemas.

Michael Park R.I.P
aix
Rallifoorum 24/7
Rallifoorum 24/7
Kontakt:

aix

Postitus Postitas aix »

Kuna aeg hakkas otsa saama pidin õhtul vägisi ajad ära sõitma.
Vigu oli väga palju. Seega asi vajab veel harjumist ja sekundeid saab kärpida veel kindlasti.
ants kints
III järgu kommentaator
III järgu kommentaator

Kuna mäng jõuab minuni (õnneks on eesti Vabariigis abivalmis kodanikke) alles homme õhtuks, siis minu testi katse ajad tulevad peale etteantud aega, ärge pikka viha pidage.
Kolin
Moderaator
Moderaator
Kontakt:

ants kints kirjutas:Kuna mäng jõuab minuni (õnneks on eesti Vabariigis abivalmis kodanikke) alles homme õhtuks, siis minu testi katse ajad tulevad peale etteantud aega, ärge pikka viha pidage.
Ei ole hullu. Peaasi, et jõuad hooaja alguseks ennast heasse vormi ajada ja meile kõigile kõva konkurentsi pakkuda. See test ralli on lihtsalt selleks , et kõik saaksid ennast teistega võrrelda.
Strike
Moderaator
Moderaator

ants kints kirjutas:Kuna mäng jõuab minuni (õnneks on eesti Vabariigis abivalmis kodanikke) alles homme õhtuks, siis minu testi katse ajad tulevad peale etteantud aega, ärge pikka viha pidage.
Ära selle pärast muretse. Sõidad siis kui jõuad. Arvan, et siin veel mõned ei jõua õigeks ajaks sõidetud. Sõidad siis kui saad ühesõnaga. Peaasi, et ära sõidad ja enda enamvähem taseme teada saad.

Michael Park R.I.P
ants kints
III järgu kommentaator
III järgu kommentaator

Aga nüüd on mul mäng näpuvahel, kohe kui koju saan, lukustan ennast tuppa ja läheb andmiseks :twisted:
aix
Rallifoorum 24/7
Rallifoorum 24/7
Kontakt:

aix

Postitus Postitas aix »

ants kints kirjutas:Aga nüüd on mul mäng näpuvahel, kohe kui koju saan, lukustan ennast tuppa ja läheb andmiseks :twisted:
Edu sulle siis. Proovi siis ikka vahepeal magada ka. Väsind peaga ei tule sõit kõige paremini välja. :wink:
Kolin
Moderaator
Moderaator
Kontakt:

ants kints kirjutas:Aga nüüd on mul mäng näpuvahel, kohe kui koju saan, lukustan ennast tuppa ja läheb andmiseks :twisted:
Anna siis minna. Ning edu sulle. :wink:
ants kints
III järgu kommentaator
III järgu kommentaator

Oh sa raju........ see mäng vajab ikka kõvasti õppimist, väga erinev eelmisest versioonist. Samas on teatud tingimustes autot isegi lihtsam teel hoida aga vihmaga soomes....... njaaaa keeruline.
Strike
Moderaator
Moderaator

ants kints kirjutas:Oh sa raju........ see mäng vajab ikka kõvasti õppimist, väga erinev eelmisest versioonist. Samas on teatud tingimustes autot isegi lihtsam teel hoida aga vihmaga soomes....... njaaaa keeruline.
Ega see alguses kerge pole jah, kuid sellega harjub üsna ruttu. Iga uue WRC mänguga see olnud, et juhitavus erinev kui eelmises. Vihmaga pole libe mitte ainult soomes vaid igalpool. :)

Michael Park R.I.P
Strike
Moderaator
Moderaator

No nii test ralli siis sõitsid kaasa 10 sõitjat 15st.
Kõik Citroeni, Peugeoti ja Mitsu sõitjad. Üks Fordi sõitja, üks Subaru sõitja ja üks Skoda sõitja. Loodetavasti on need 5 sõitmata jätnud sõitjat ikkagi stardis hooaja alguses.
Huvi pärast mõtlesin, et arvutan katseajad kokku nagu oleks 6 katseline ralli olnud. Siis näha kus keegi nö. Top 10 asub hetkel.
On see OK kõigiga, et see arvutada ja üles panna ja kas oleks veel huvi enne hooaega sõita üks test ralli. See siis loomulikult enne jõulude ja uus aasta perioodi. See eeldaks muidugi ka siis seda, et kõigil oleks enamus katseid lahti.
Ootan vastukaja. Varsti hakkan uue hooaja reegleid koostama. Reeglites tulevad mõned päris krõbedad muudatused. :wink:

Michael Park R.I.P
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Mis radikaalsed muudatused need siis on? Võiks neid enne vähe avalikustada ;)
Vasta