Rallifoorum 24/7

Niisiis,läksin täna Rahvusraamatukogu iga-aastasele raamatute jõulumüügile,uskudes et EPLi,Autolehe jms allikate andmed olid õiged tänase esitluse kohta.Kohal olles jäi suurmüügi kava tutvustavalt plakatilt silma,et tänaseks,kella 16ks plaanitud entsüklopeedia esitlus oli maha tõmmatud.Varraku müüjatega rääkides kuulsin,et trükikoda olevat hilinenud,nii et siiski enne järgmist nädalat (10.kuupäev käis kuskil jutus läbi) seda siiski poodidest küsida ei tasu....
((
V järgu kommentaator

Moderaator

Rallifoorum 24/7

IV järgu kommentaator

Rallifoorum 24/7

I järgu kommentaator

algaja kommentaator

mul raamat juba olemas/töötlemisel 
tglt oli mul 2 põhjust see soetada: 1)tohutu huvi
2)kirjutan koolis koolis mahuka uurimistöö(aastatöö) teemal(laiemalt) WRC. Raamatust lootsin saada head abimeest kuid minu kitsendusele sisu kahjuks ei vasta. s.o a la sponsorlus WRC's. Ja siit point - sooviksin REIN LUIGE KONTAKTANDMEID, lootuses et ta saab/on nõus mind aitama minu töös. - kiire!
tglt oli mul 2 põhjust see soetada: 1)tohutu huvi
2)kirjutan koolis koolis mahuka uurimistöö(aastatöö) teemal(laiemalt) WRC. Raamatust lootsin saada head abimeest kuid minu kitsendusele sisu kahjuks ei vasta. s.o a la sponsorlus WRC's. Ja siit point - sooviksin REIN LUIGE KONTAKTANDMEID, lootuses et ta saab/on nõus mind aitama minu töös. - kiire!
V järgu kommentaator

Rallifoorum 24/7