Rallivõlur

Rallifoorum 24/7

Bosse kohe kuidagi eriti aeglane.
Panid vist rehvivalikuga puusse
Panid vist rehvivalikuga puusse
Rallifoorum 24/7

Loeb ja Duval alustavad sealt kus eile pooleli jäi. Ja sealt tuleb kaksikvõit.
I järgu kommentaator

Diagnoos: rallisõltlane

IV järgu kommentaator

Rallifoorum 24/7

Võrreldes muidugi Solbergi ja Bossega, pole kaotus üldse suur
Rallifoorum 24/7

Kui ikka Garde lükkab nii solbergile, Bossele kui Markkole 10 sekiga ära, peab viga Rehvides olema
Hooaja Rallivõlur

Hommikust kõigile!
Nagu ma näen, on Mitsu üsna kenasti liikuma saadud!
GO MITSU!
Nagu ma näen, on Mitsu üsna kenasti liikuma saadud!
GO MITSU!

Nii palju, kui ma oma unise peaga hommikul mõelda suudan, siis eelmine aasta korsikal olid Märtin ja Duval oma michelinidega samamoodi teistest hulka maad ees. Solberg, kes ka siis oli pirellidega oli samamoodi kusagil 5-10 koha vahel. Nagu Markko ka kunagi kusagil intervjuus öelnud on on pirellid ikka asfaldil kasutud asjad.Jälgija kirjutas:Pirelli hoog on ikkagi kuidagi väga aeglane. minu meelest on see vahe veider

I järgu kommentaator

Rallifoorum 24/7

Hetkel näitab ainukeeks katkestajaks Aavat. Päeis huvitav.
IV järgu kommentaator

Mnjah.Asi lihtsalt Pirellides ja auto mõõtmete ning käitumisega harjumises.Kui eilegi Märtini käest Kanal 2 intervjuus küsiti, et miks on Citroenid teistest nii kõvasti üle, siis Märtin vihjates Michelini rehvidele vastas:"Ma arvan, et need inimesed, kes asjast vähegi jagavad teavad seda põhjust.".Isiklikult arvan samuti, et muretsemiseks ei ole põhjust.See hooaeg on ainult 3 etappi asfaldil.Ülejäänud 13 kruusal.Ja Pirelli teeb kruusal kõik tasa.
Sport, mis pole seotud mootoritega on teesklemine.
Hooaja Rallivõlur

Keegi ei taha kohe hooaja ajguses liigseid riske võtta.aix kirjutas:Hetkel näitab ainukeeks katkestajaks Aavat. Päeis huvitav.
PS. ma vvatan ,et täna on foorumlaste osalemine kuidagi külma võitu.