Diagnoos: rallisõltlane

Rallifoorum 24/7

Rallifoorum 24/7

307-t on püütud aretada täiesti Grönni käe järgi.Ja oma iva on ka Muraka-Aava kommentaaridel ajalehes,et kui auto pole üldsegi ei liha ega kala,siis ta lihtsalt ei liigu...KuriUss kirjutas:Ühest asjast ma ei saa aru. Märtin teatas siin rallieelsetes kommentaarides, et ta ei saa aru, kuidas Marcus selle autoga hakkama saab, et kas on leppinud auto vigadega. Huvitav, kas nad siis ei suhtle omavahel. On siis tegu meeskonnaga või mitte???
---

Noh, Rovanperä jaoks ka tegu uue autoga. Galli on Mitsuga juba kaua sõitnud. Pealegi Gallil taskus N-rühma võit Rootsist. Ainult asfaldispets pole ta küll kuidagimoodi:) Saab hakkama kõikjal. Soomes N-iga sõites loputas kõiki kohalikke N-i ässasid.mrali kirjutas:Rova 10:07,4 RR järgi katse.Ei liigu ta,eriti võrreldes asfaldispetsiks peetud tiimikaaslasega,üldse...
Kasuta ikka turvavööd ka!
Rallifoorum 24/7

I järgu kommentaator

Hooaja Rallivõlur

Solberg taas Loebi taga. Koatas liirdi koha.
Viimati muutis Fulber, 11 Veebr 2005, 12:32, muudetud 1 kord kokku.
I järgu kommentaator

Solberg 9:57 ja kaotab Bossele 12 sekki. Raske pidamist leida
Viimati muutis Tom, 11 Veebr 2005, 12:33, muudetud 1 kord kokku.
Märtin-Park- We Will Never Forget A Great Man!
Rallifoorum 24/7

MM kaotab pärast kolme katset mõistlikult vähe Bossele.mrali kirjutas:Solbu kukkus kolmandaks ja top 3 0,2 seki sees....
Rallifoorum 24/7

Hooaja Rallivõlur

See on jah veidi aruaamatu.KuriUss kirjutas:Ühest asjast ma ei saa aru. Märtin teatas siin rallieelsetes kommentaarides, et ta ei saa aru, kuidas Marcus selle autoga hakkama saab, et kas on leppinud auto vigadega. Huvitav, kas nad siis ei suhtle omavahel. On siis tegu meeskonnaga või mitte???
III järgu kommentaator

mees lõunast kirjutas:ja mina olen tasuta ralliraadioga jummala rahul
I järgu kommentaator

---