Sellegi poolest minu tugev poolehoid Galli-le ja Mitsule. Onju Tom?
Hooaja Rallivõlur

Galli-st tegelikult ses mõttes kahju siis. Temast mitte sõltuvatel asjaoludel kaotas koha, aga kuna tegemist oli koha kotusega Märtinile, siis ... 

I järgu kommentaator

Yep see aasta mul tugev poolehoid Mitsule (muidugi ka märtinile).Fulber kirjutas:Galli-st tegelikult ses mõttes kahju siis. Temast mitte sõltuvatel asjaoludel kaotas koha, aga kuna tegemist oli koha kotusega Märtinile, siis ...
Sellegi poolest minu tugev poolehoid Galli-le ja Mitsule. Onju Tom?![]()
Muidugi võiks olla kõigil mitte mingeid probleeme aga tegemist on autospordiga ja kõigil võib midagi juhtuda
Märtin-Park- We Will Never Forget A Great Man!
Hooaja Rallivõlur

Vaatan, et Sohlberg on ka metsavahele põrutanud.
I järgu kommentaator

Diagnoos: rallisõltlane

Ju ta ikka miski kolaka küttis. Ega need autod päris ise ka ei lagune. Kuigi mõned on tõesti tugevamad.Tom kirjutas:Yep see aasta mul tugev poolehoid Mitsule (muidugi ka märtinile).Fulber kirjutas:Galli-st tegelikult ses mõttes kahju siis. Temast mitte sõltuvatel asjaoludel kaotas koha, aga kuna tegemist oli koha kotusega Märtinile, siis ...
Muidugi võiks olla kõigil mitte mingeid probleeme aga tegemist on autospordiga ja kõigil võib midagi juhtuda
I järgu kommentaator

Jah juba läks meelest et ta sõitis millegi vastu aga seda võib ikkagi kõigil juhtuda sest eelmised tõmbavad kive sõidujoonele ja ongi pauk käes.KuriUss kirjutas:Ju ta ikka miski kolaka küttis. Ega need autod päris ise ka ei lagune. Kuigi mõned on tõesti tugevamad.Tom kirjutas:Yep see aasta mul tugev poolehoid Mitsule (muidugi ka märtinile).Fulber kirjutas:Galli-st tegelikult ses mõttes kahju siis. Temast mitte sõltuvatel asjaoludel kaotas koha, aga kuna tegemist oli koha kotusega Märtinile, siis ...
Märtin-Park- We Will Never Forget A Great Man!
Hooaja Rallivõlur

Raadios räägivad, et Loebi auto pidavat kahtlast häält tegema.
Moderaator

Kiddo soon 5000!
No eelmine aasta lagunes Mitsu üsna mitu korda tõesti mitte midagi tehes.KuriUss kirjutas:Ju ta ikka miski kolaka küttis. Ega need autod päris ise ka ei lagune. Kuigi mõned on tõesti tugevamad.Tom kirjutas:Yep see aasta mul tugev poolehoid Mitsule (muidugi ka märtinile).Fulber kirjutas:Galli-st tegelikult ses mõttes kahju siis. Temast mitte sõltuvatel asjaoludel kaotas koha, aga kuna tegemist oli koha kotusega Märtinile, siis ...
Tehasemeestest pole veel keegi katkestanud? Vot see on vinge.
gaas on endiselt laiffi
Moderaator

III järgu kommentaator

I järgu kommentaator

Moderaator

I järgu kommentaator

II järgu kommentaator

Hooaja Rallivõlur

Eh, enne võiks mõni katsevõitki tulla. Aga loodame, loodame. Tegelt peab Markko ikka järgmiste rallidega tempot tõstma, et konkurentsi jääda. Aga küll ta tõstab!!!!!Erkki kirjutas:Markko sõit on täpselt selline nagu ta lubas, et kiirem kui montes Järgmine rally vast juba hakkab poodiumi kohti noolima ning siis NZ võiks juba esimene võit tulla
Kas sellist WRC'd me tahtsimegi?
Hooaja Kaval Ants

I järgu kommentaator

I järgu kommentaator