Diagnoos: rallisõltlane

Moderaator

SS3 jah läks meil päris napikaks ja suht pika katse peale vahe minimaalne.Burns kirjutas:No nii, kolmanda katsega suutsin Strikelt küll väga minimaalselt tagasi võita, pool sekundit. Eks näis mis neljas katse toob.![]()
![]()
Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
III järgu kommentaator

III järgu kommentaator

Rallifoorum 24/7

Pole midagi, küll me ka seal korraliku seadistuse leiame.ants kints kirjutas:Türgi testide tulemuste põhjal julgen endale pakkuda suht keskpärast tulemust, ehk et kui tuleb mõni punkt, on hea.... aga eile viskasin korra pilgu peale ka Argentiina katseteleraju, väga raju, no ei ole seal võimalik kiiresti sõita ja tervelt katse lõppu jõuda.
Rallifoorum 24/7

III järgu kommentaator

Rallifoorum 24/7

Ma säästsin esimesed kolm katset kumme, et pikkadel katsetel oleks millegagi sõita.ants kints kirjutas:oh sa püha müristus, kus nüüd hakkasid kihutama...aix kirjutas:no nii. SS4 tegi vaatepildi juba tunduvalt paremaks. seda, et pikkadel katsetel on võimalus rohkem võita on tõeks saamas.
ss4 ja 5 olid need katsed mida ma kõige rohkem harjutasin ka.
III järgu kommentaator

Meeskond andis välja korralduse kahe fordi sõitja kohad säilitada neljanda katse seisuga, omavaheline kemplemine on keelatud ...aix kirjutas:Ma säästsin esimesed kolm katset kumme, et pikkadel katsetel oleks millegagi sõita.ants kints kirjutas:oh sa püha müristus, kus nüüd hakkasid kihutama...aix kirjutas:no nii. SS4 tegi vaatepildi juba tunduvalt paremaks. seda, et pikkadel katsetel on võimalus rohkem võita on tõeks saamas.![]()
ss4 ja 5 olid need katsed mida ma kõige rohkem harjutasin ka.

Rallifoorum 24/7

I järgu kommentaator

Rallifoorum 24/7

II järgu kommentaator

Rallifoorum 24/7

Jõudu teile selleks. Vahel tuleb väike paus pigem kasuks kui kahjuks. Ma praegu proovin poisiga türgit sõita. No on ikka rõve etapp. Vähemalt praegu ei suju absoluutselt. Aga ma veel harjutan ja katsun teile väärilise lahingu anda.Kolin kirjutas:Järmisel etappil oleme kõik kolmekesi jälle platsis ja näljasemad kui kunagi varem. Praegu käib kõva testimine.
III järgu kommentaator

no siis jagub meile ka sinna ruumiants kints kirjutas:peate kõvasti vaeva nägema, sest fordi meeskond on andnud korralduse vähemalt kaks autot kuue hulka.....Kolin kirjutas:Järmisel etappil oleme kõik kolmekesi jälle platsis ja näljasemad kui kunagi varem. Praegu käib kõva testimine.
Man and machine against mother nature!!!
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
II järgu kommentaator