algaja kommentaator

Rallifoorum 24/7

algaja kommentaator

Rallifoorum 24/7

algaja kommentaator

see mäng nõuab 1600mhz ja 3gbvaba ruumiRudiTurbo kirjutas:Ka see on üks uus mäng, mis peaks septembris PC-le tulema, nii, et septembris võib tõsisemaks ralli mängimiseks minna
aga muidu on julmalt hea mäng ma ostsin endale täisversiooni ja mängin täiega
algaja kommentaator

Rallifoorum 24/7

Rallifoorum 24/7

Nüüd siis on "road book" üles laetud ja seda saab näha, kui menüüst minna RBR Rally Special infosse
RBR Championship'i kodu leht
RBR Championship'i kodu leht
"Come on, you can see more than that"
algaja kommentaator

Aga mis programmi vaja läeb et seda tekstuuri muuta?
Rallifoorum 24/7

algaja kommentaator

Rallifoorum 24/7

algaja kommentaator

Rallifoorum 24/7

Rallifoorum 24/7

Moderaator

Helikopter ei tulegi sulle appi, vaid vigastatud pealtvaatajale, kelle sa alla ajad ja seda kõige kõvemas championship mode's, vist oli proffessional.Jälgija kirjutas:Selline küsimus, et kas keegi on saanud ka hleikoteri kätte? Ma eile üritasin katki ja vigaseks sõita aga keegi ei tulnud mulle appi
siis peaks seda ka proovima
olen nüüd kaks hooaega champion taseme ja reaalse autolõhkumiseg asõitnud ja viimasel korral õnnestus kokkuvõttes 2. tulla. sõitsin nii, et kui katkestama peab, siis ka katkestasin ja sellepärast üritasin ka metsast ja rahvast kaugemale hoida. aga nüüd peaks siiski funi pärast ka rahvasse põrutama :kurja näo smily:
olen nüüd kaks hooaega champion taseme ja reaalse autolõhkumiseg asõitnud ja viimasel korral õnnestus kokkuvõttes 2. tulla. sõitsin nii, et kui katkestama peab, siis ka katkestasin ja sellepärast üritasin ka metsast ja rahvast kaugemale hoida. aga nüüd peaks siiski funi pärast ka rahvasse põrutama :kurja näo smily:
algaja kommentaator