Rallifoorum 24/7

Hooaja Rallivõlur

ei tea kas Märtinile anti nüüd, kus Bosse asjad kokku pakkis, ka n.ö safemode käsklus?
Moderaator

I järgu kommentaator

Hooaja Rallivõlur

ausalt öeldes ma ei imesta pirelli puhul enam millegi üle.Jaanus kirjutas:No need kivid ongi seal keset teed, without impact tähendab seda, et Markko kraavis ei käinud, mis ilmselt vastab ka tõele.hindrek kirjutas:nojah, suht loogiline. ma lihtslat jäin raadio juttu vist liialt tõsiselt võtma, seal oli marko seletus, et 'tyre just blew off without any impact'
I järgu kommentaator

Diagnoos: rallisõltlane

Hooaja Rallivõlur

Vara veel küll lootust hellitada, aga ma olen veendunud, et ralli lõpuni sõitmine garanteerib ka üsna head punktid. Kaardipakk on ikka siin väga sassi löödud.
---

I järgu kommentaator

huumor peab jäämaKristo kirjutas:Õnne Kure särgis?Kolin kirjutas:Loeb on ikka tõsiselt Õnne särgis sündinud.
Viimati muutis jolev, 13 Mai 2005, 10:07, muudetud 1 kord kokku.
rallinarkar
Moderaator

Diagnoos: rallisõltlane

Fulber kirjutas:ausalt öeldes ma ei imesta pirelli puhul enam millegi üle.Jaanus kirjutas:No need kivid ongi seal keset teed, without impact tähendab seda, et Markko kraavis ei käinud, mis ilmselt vastab ka tõele.hindrek kirjutas:nojah, suht loogiline. ma lihtslat jäin raadio juttu vist liialt tõsiselt võtma, seal oli marko seletus, et 'tyre just blew off without any impact'
Ei maksa nüüd inglise keelt niiväga ülemõtestada ka. Tõlkes on juhtunu mõistetav nii, et rehv läks ilma löögita/kokkupõrketa vastu taevast ja kogu lugu.
---

---

Hooaja Rallivõlur

vastus: Veeery big stone in the middle of the road.Jälgija kirjutas:Ebaõnn: kahe katsega liidrile üle 2 minuti kaotust
Retooriline küsimus: mis pidurdaks Loebi hoogu?