Kiddo soon 5000!
"till kartulis" expert
veel üks kirjavigaKolin kirjutas:Krt see ju pole aus võitlus. Kõik kes startisid peale Duvali peaks saama võrtse aja.
VÕRDSE
Tra te närite mu kallal. Kui midagi asjalikku kirjutada ei ole siis hoitke suu kinni.
Leitsite ka kelle kallal iniseda.
Viimati muutis Kolin, 14 Mai 2005, 14:43, muudetud 1 kord kokku.
Man and machine against mother nature!!!
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
"till kartulis" expert
H.Solberg tegi Markkost 13 sekundit parema aja
Diagnoos: rallisõltlane

SS11: Duval shunt stops stage
The Citroen ace and his co-driver are understood to be okay, but his car is reported to be on fire
The Citroen ace and his co-driver are understood to be okay, but his car is reported to be on fire

Järjekordne ohver.
"till kartulis" expert
peaks nagu peal olema. Eks lükkub veidi edasi

"till kartulis" expert
HOIDKE on kaKuriUss kirjutas:LEIDSITE on õige.Kolin kirjutas:Tra te närite mu kallal. Kui midagi asjalikku kirjutada ei ole siis hoitke suu kinni.Leitsite ka kelle kallal iniseda.
"till kartulis" expert
see paik muutub siin varsti emakeele foorumiks 
Rallifoorum 24/7

Rahu-rahu. See niisama väike nõõk.Kolin kirjutas:Tra te närite mu kallal. Kui midagi asjalikku kirjutada ei ole siis hoitke suu kinni.Leitsite ka kelle kallal iniseda.
Minge te ka õige *****sziim kirjutas:HOIDKE on kaKuriUss kirjutas:LEIDSITE on õige.Kolin kirjutas:Tra te närite mu kallal. Kui midagi asjalikku kirjutada ei ole siis hoitke suu kinni.Leitsite ka kelle kallal iniseda.
Nõõk või mõõk. Äkki hoopis nöökTimole kirjutas:Rahu-rahu. See niisama väike nõõk.Kolin kirjutas:Tra te närite mu kallal. Kui midagi asjalikku kirjutada ei ole siis hoitke suu kinni.Leitsite ka kelle kallal iniseda.

Moderaator

Kvalifikatsioon pole veel läbi. Fässler ja Aiello saavad uue ringi teha, kuna Kristensen sõitis välja ja kvalifikatsioon peatati.veteran kirjutas:DTM kvalifikatsiooni I osa järgi oli Häkkinen 8-s,peale ühekaupa sõitu vihmas aga oli kiireim poole sekundiga Ekströmi Audi ees.
Viimati muutis Jaanus, 14 Mai 2005, 14:58, muudetud 1 kord kokku.

Hea küsimus, mina ei tea, olen ju saarlane ja ei tea kas õ või öKolin kirjutas:Nõõk või mõõk. Äkki hoopis nöökTimole kirjutas:Rahu-rahu. See niisama väike nõõk.Kolin kirjutas:Tra te närite mu kallal. Kui midagi asjalikku kirjutada ei ole siis hoitke suu kinni.Leitsite ka kelle kallal iniseda.