Diagnoos: rallisõltlane

Rallifoorum 24/7

Kiddo soon 5000!
---

Kahjuks pean nüüd Teie meeldivast seltskonnast lahkuma, kuna Eesti jalgpalli meistrivõistluste mäng ootamas, ei saa oma meeskonda alt vedada
Olge mõnusad ja minge nautige päikest! Markko toob loodetavasti 3 koha punktid koju
Olge mõnusad ja minge nautige päikest! Markko toob loodetavasti 3 koha punktid koju
II järgu kommentaator

henningule peaks näitama enne uue katse algust fotot, mis temast rally-live.com viimast uudist saadab. siis on kindel, et mm temast ette jääb;O)
http://rally.racing-live.com/photos/img ... 27x190.jpg
http://rally.racing-live.com/photos/img ... 27x190.jpg
"till kartulis" expert
vaikus enne tormi
"till kartulis" expert
kahju, et Loeb esimesel kiiruskatstel alles teist aega näitas. Muidu oleks tal võimalik kõik kiiruskatsed ära võita
"till kartulis" expert
saab näha, mis solberg nüüd teeb. Arvatavasti proovib ta iga hinna eest nüüd Märtinist mööda saada, kui auto lubab. Ehk leiab ka mõne puu üles...
algaja kommentaator

vaatasin eile soomest küprose kokkuvõtet, seal oli intervjuu Beafi ja MM´ga. Beaf ytles MM´i kohta et tegemist väga konstruktiivse inimesega et alati mõtleb mida järgmiseks sammuks ette võtab.
Samal hetkel tekkis mul mulje et sel aastal (õigemini eelmisel) tegi MM vea pesukotti minemisega. Pesukotil oli vaja ainult punkte toovaid mehi oma masinate roolitaha ja need nad said, tehasetiimide paremus järjestuses on nad ju parimad.
Pakun välja et PSA juhtkond ja kaasaarvatud Provera teadsid juba hooaja keskel et astuvad 2005 aasta lõpus WRC´t välja.
Samal hetkel tekkis mul mulje et sel aastal (õigemini eelmisel) tegi MM vea pesukotti minemisega. Pesukotil oli vaja ainult punkte toovaid mehi oma masinate roolitaha ja need nad said, tehasetiimide paremus järjestuses on nad ju parimad.
Pakun välja et PSA juhtkond ja kaasaarvatud Provera teadsid juba hooaja keskel et astuvad 2005 aasta lõpus WRC´t välja.
"till kartulis" expert
markko ei tohiks tempot liialt alla lasta. Solberg pole teab, mis kaugel. Ilmselt ka Peugeot andis Markkole mingi käskluse
V järgu kommentaator

Mul on tunne, et Duvali suured sõitmised saavad varsti sõidetud, sest kaua Citroen seda raha kulutab ning vend ei saa kuidagi finishisse jõutud.

Väga lihtne, Citroen kulutab "seda" raha aasta lõpuni.Ivoshiee kirjutas:Mul on tunne, et Duvali suured sõitmised saavad varsti sõidetud, sest kaua Citroen seda raha kulutab ning vend ei saa kuidagi finishisse jõutud.