"till kartulis" expert
Diagnoos: rallisõltlane

kuidagi moodi jah aga kui ta kiiremini kulgeb siis lõpetab tavaliselt võsas. Selle masinaga tuleb ikka meeletuid riske võtta, et kiiresti sõita.Oldfox kirjutas:Bosse suudab ikka tunduvalt kiiremalt kulgeda, kui MM.Kolin kirjutas:See peugeot on ikka masendav masin.
Man and machine against mother nature!!!
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
Solberg kolmandas 15,6 maas Loebist
Viimati muutis Kolin, 03 Juun 2005, 11:17, muudetud 1 kord kokku.

"till kartulis" expert

"till kartulis" expert
Hooaja Rallivõlur

See ei ole nüüd küll õige aeg, kus tagantjärele tark olla, aga krt, mulle kohe alguses üldse ei meeldinud see mõte MM'st Pego roolis. Ka siis kui teised vägagi lootusrikkad olid. Arvan, et ka selle sama fordiga suudaks Markko oluliselt kiiremiad aegu näidata kui 307ga.
Kas sellist WRC'd me tahtsimegi?

Täitsa nõus.kajakas1 kirjutas:See ei ole nüüd küll õige aeg, kus tagantjärele tark olla, aga krt, mulle kohe alguses üldse ei meeldinud see mõte MM'st Pego roolis. Ka siis kui teised vägagi lootusrikkad olid. Arvan, et ka selle sama fordiga suudaks Markko oluliselt kiiremiad aegu näidata kui 307ga.
Rada vist väga mudane.
Viimati muutis Kolin, 03 Juun 2005, 11:23, muudetud 1 kord kokku.

Mis tehtud see tehtud, nüüd tuleb leida maksimum mida annab kombinatsioon MM+Pesokott.Oldfox kirjutas:Täitsa nõus.kajakas1 kirjutas:See ei ole nüüd küll õige aeg, kus tagantjärele tark olla, aga krt, mulle kohe alguses üldse ei meeldinud see mõte MM'st Pego roolis. Ka siis kui teised vägagi lootusrikkad olid. Arvan, et ka selle sama fordiga suudaks Markko oluliselt kiiremiad aegu näidata kui 307ga.

Petteril vedrustusega probleeme.
"till kartulis" expert
Moderaator