Aava kaotas 1 minut anderssonile, niiviisi ta küll Markkot kätte ei saaarz kirjutas:Solberg ma loodan et ei saa, kuid Aava võix kyll saadakakuke kirjutas:Nu ennustused käima, mitmendal katsel Solberg Märtini kätte saab
Diagnoos: rallisõltlane

Statistik
Hooaja Kaval Ants

Te peksate natuke hullu või? vaadake veidi aegu Solberg sõidab samasse sekundisse Markkoga. Ja Solku kaotab üle minuti Märtinile. Sellel mehel samuti tuju läinud.
Viimati muutis Sparco, 25 Juun 2005, 15:14, muudetud 1 kord kokku.
Statistik
Hooaja Kaval Ants

---

Statistik

---

Teeks nii, et annaks peale seda rallit Loebile tiitli ära ja alustaks uut hooaega. Asi kisub jamaks kui me peame veel palju etappe vaatama kuidas Loeb teistel eest ära sõidab. Nüüd võiks Bosse üks parminutit Loebil ees tolmutada.
Man and machine against mother nature!!!
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi

"till kartulis" expert
Ei ei ma ei mõelnud nii. Vaid toimuks koos meeskondade vahetustega. Nii nagu see toimuks tegelikult ka hooaja lõpus.Tux kirjutas:Siis me saame Loebile kaks tiitlit kaela riputadaKolin kirjutas:Teeks nii, et annaks peale seda rallit Loebile tiitli ära ja alustaks uut hooaega. Asi kisub jamaks kui me peame veel palju etappe vaatama kuidas Loeb teistel eest ära sõidab. Nüüd võiks Bosse üks parminutit Loebil ees tolmutada.
Statistik

Siis oleks põnevam küll. Hooaeg allles poolepeal ja juba on võitja teada... nii ei lähe mitteKolin kirjutas:Ei ei ma ei mõelnud nii. Vaid toimuks koos meeskondade vahetustega. Nii nagu see toimuks tegelikult ka hooaja lõpus.Tux kirjutas:Siis me saame Loebile kaks tiitlit kaela riputadaKolin kirjutas:Teeks nii, et annaks peale seda rallit Loebile tiitli ära ja alustaks uut hooaega. Asi kisub jamaks kui me peame veel palju etappe vaatama kuidas Loeb teistel eest ära sõidab. Nüüd võiks Bosse üks parminutit Loebil ees tolmutada.
EI EI alustaks ikka nagu peab Montega täiesti uut hooaega. Tiitli omanik ju nagu nii teada mis siin enam oodata. Afaldi etappid ju alles ees. Nii, et hoopis Loeb võidab kümme rallit mitte Solberg.Tux kirjutas:Siis oleks põnevam küll. Hooaeg allles poolepeal ja juba on võitja teada... nii ei lähe mitteKolin kirjutas:Ei ei ma ei mõelnud nii. Vaid toimuks koos meeskondade vahetustega. Nii nagu see toimuks tegelikult ka hooaja lõpus.Tux kirjutas: Siis me saame Loebile kaks tiitlit kaela riputada