Kõik võibolla ei lähe autoga rallileGC kirjutas:Mõte pole tõesti laita!
Äkki auto külge midagi!?
IV järgu kommentaator

Hooaja Rallivõlur

Aga mis siis võiks olla täpsemalt see märgistus?
Diagnoos: rallisõltlane

Õnneks pole mul kaugele minna.Minu puhul on venna auto ja see on sidrun berlingo,millel on tagaaknal märtin ja 8.Kannan AS Rooma vutiklubi särki.TOTI taha kirjutatud.
Ise vaatame linnaka ära ja siis rajaäärde valmis.
IV järgu kommentaator

Mees sa lähed tasuta vaatama juMärtinfänn kirjutas:Õnneks pole mul kaugele minna.Minu puhul on venna auto ja see on sidrun berlingo,millel on tagaaknal märtin ja 8.Kannan AS Rooma vutiklubi särki.TOTI taha kirjutatud.
aga jah, nii hea rahulik, et peale linnakat valmis juba
IV järgu kommentaator

Hooaja Rallivõlur

Siinkohal tuleb vägisi välja, et tuleb võtta kätte ja kujundada hoopis rallifoorumi T-särgid. Selline on täiesti olemas nt. Planet foorumil ja teistel. Kujundus ja hinnad paika ja asjad trükki!
Seda teemat peaks vast nüüd edasi lahkama õige teema all.
viewtopic.php?p=66270#66270
Seda teemat peaks vast nüüd edasi lahkama õige teema all.
viewtopic.php?p=66270#66270
I järgu kommentaator

---

IV järgu kommentaator

nüüd juba 5 WRC autot 
Thomas Schie / Goran Bergsten Thomas Schie NOR/SWE
Toyota Corolla WRC A6
Thomas Schie / Goran Bergsten Thomas Schie NOR/SWE
Toyota Corolla WRC A6

Risto mis sa istud kogu aeg eos-i kodukal ja ootad kuni keegi liitub ja siis annad kohe teada w? 
IV järgu kommentaator

I järgu kommentaator

IV järgu kommentaator

Ei saa aru.Mis krdi kaklemine ja vaidlemine ja tõestamine käib siin teema all kogu aeg.Kui keegi nokkida tahab,siis Delfis võiks näiteks proovida.Ärge amelege teineteise kallal nii palju.Iga värske informatsioon on siia teema alla teretulnud.Nii ei saa ju rallit sõita.........
Ilma rallita nagu ilma õlleta.
Hooaja Rallivõlur

Oksab keegi, kes eelnevatel aastatel käinud, soovitada mõnd head kohta rajaääres, kus hea vaadata?
IV järgu kommentaator

Olen isegi seda küsimust tõstatanud rally.ee kodukal, aga keegi ei taha eriti rääkida sellest. Aga Marko Virkoja kaardilugeja Jaan Põldsepp lubas mulle Sulaoja katse nn "kuumimad kohad" kirja pannaFulber kirjutas:Oksab keegi, kes eelnevatel aastatel käinud, soovitada mõnd head kohta rajaääres, kus hea vaadata?

Ma ei mäleta katse nime.Vist oli Sulaoja.Üks mõnus S kurv oli.Rahvast oli lausa murdu.Kivirahe oli tagatud.Märtin lennutas mulle mõnusa 2-3 kilose kivi jala pihta.Valus oli küll.
Kui katsete kaart ilmub siis võin rohkem rääkida.Soojalt soovitan linnakat.Kui on ülesilllaline,siis on neste tankla juures hea vaadata.Auto tuleb üle silla,ring ja padavai paneb tagasi.Üsna hea koht.
Kui katsete kaart ilmub siis võin rohkem rääkida.Soojalt soovitan linnakat.Kui on ülesilllaline,siis on neste tankla juures hea vaadata.Auto tuleb üle silla,ring ja padavai paneb tagasi.Üsna hea koht.

Mina räägin pealtvaataja aspektist.
IV järgu kommentaator

IV järgu kommentaator