II järgu kommentaator

Selle eest mul läheb tõusvas joones.
Ainult 5 punni esikohaga vahet.
"till kartulis" expert
Diagnoos: rallisõltlane

Mis ajal soome ralli ennustus tuleb?Loodame et enne 4 augustit,sest neljapäeval peab juba soomes su olema;)
Moderaator

Tavaliselt avame ennustuse esmaspäeval enne rallinädalavahetust, aga ma arvan, et Soome puhul võib erandi teha ja näiteks eelmine laupäev juba avada, kuna paljud stardivad varakult Jyväskylä poole.Märtinfänn kirjutas:Mis ajal soome ralli ennustus tuleb?Loodame et enne 4 augustit,sest neljapäeval peab juba soomes su olema;)
Diagnoos: rallisõltlane

Siis on kõik hästi.Ei pea hakkama kuskil soomes netti otsima.
II järgu kommentaator

Enda hooletuse tõttu siis nüüd üks null ja seega lootused võidule kaduvväikesed. 
II järgu kommentaator

Kiddo soon 5000!
Nonii, tulemused ka olemas:
http://www.kakspool.ee/Kakuke/Jerki/
http://www.kakspool.ee/Kakuke/Jerki/
gaas on endiselt laiffi
II järgu kommentaator

"till kartulis" expert
Kiddo soon 5000!
II järgu kommentaator

Kiddo soon 5000!
F1 ekspert
Tjaa Mul ikka hooaeg jälle pekkis 
Olin terve päev linnas, mõtlesin, et millagi katse õhtul hakkab, jõudsin koju teema veel lukus polnud, arvasin, et siis katse veel polnud alanud, aga hiljaks jäin
10 punni olex vist siit tuld
Olin terve päev linnas, mõtlesin, et millagi katse õhtul hakkab, jõudsin koju teema veel lukus polnud, arvasin, et siis katse veel polnud alanud, aga hiljaks jäin
10 punni olex vist siit tuld
<Gener_AL> what was the name of that rally driver early nineties juhan kankernaun ... he was an awsome driver ...
www.liveforspeed.net
www.liveforspeed.net
Hooaja Rallivõlur

"till kartulis" expert
II järgu kommentaator

AAaa kas GMT+2.00 ei ole siis....sziim kirjutas:Sul on kell valesti sätitud siin foorumis. Eesti on GMT +3. Nii et ennustasid 19.36, mis on pool tundi liiga hilja.kajakas1 kirjutas:6:36 pm on meie kella järgi siis mis kell?
19.36 vist?
Jubeda advantage'i andis see küll aga ok, reeglid on reeglid. Krt 13 punni läks kaduma![]()
Anna gaasi...
"till kartulis" expert
Statistik
Tegelt ju wrc masinad tulid niikuinii kõige hiljem esimese katse starti, nii et mingit eelist WaltS ja kajakas1 ei saanud (RudiTurbo ennustus tuli ainult peale esimese katse lõppu), reeglites oli ainult kirjas et ennustus lõppeb enne esimese katse starti. Eks punktilugejad ise teavad, mida õigemax peavad