---

I järgu kommentaator

Diagnoos: rallisõltlane

IV järgu kommentaator

raudselt ongi nii, et kui kaarte näeme siis on ikkagi kõik samad katsed 
imelik tglt küll, varasene Sulaoja katse on kadunud. ja sellele katsele kõige lähem 2005.a katse on Abissaare. ma pakun, et pool eelmise aasta Sulaoja katset sõidetakse siis Abisaare katsel. segane text aga noh
ok, eks elame näeme
imelik tglt küll, varasene Sulaoja katse on kadunud. ja sellele katsele kõige lähem 2005.a katse on Abissaare. ma pakun, et pool eelmise aasta Sulaoja katset sõidetakse siis Abisaare katsel. segane text aga noh
ok, eks elame näeme
I järgu kommentaator

Pakun välja,et 2003 aasta Sulaoja on sel aastal Abissaare,lihtsalt esimene ots kuni Krüüdnerini on teine.Ja 2003 aasta Kambja on sel aastal Vissi(distants Vissi-Prangli-Veskimõisa)
Ja Alaküla läheb sel aastal Truutale ja kui ei lähe siis sõidetakse tagurpidi võrreldes 2003 aastaga.
Kirikuküla on 2003 aasta Kääriku,kuigi lõpp on teine(pööratud mitte Sihva vaid Ilmjärve poole).
See nüüd minupoolne ennustus.
Ja Alaküla läheb sel aastal Truutale ja kui ei lähe siis sõidetakse tagurpidi võrreldes 2003 aastaga.
Kirikuküla on 2003 aasta Kääriku,kuigi lõpp on teine(pööratud mitte Sihva vaid Ilmjärve poole).
See nüüd minupoolne ennustus.
IV järgu kommentaator

Seda arvasingilaika kirjutas:Pakun välja,et 2003 aasta Sulaoja on sel aastal Abissaare,lihtsalt esimene ots kuni Krüüdnerini on teine.
Diagnoos: rallisõltlane

särgid vist EOS-iks valmis ei jõua.
Moderaator

Martin Rauami uus kaardilugeja EOS rallil on Kristo Kraag. Soovin edukat rallit Martinile ja Kristole
ja muidugi nael kummi
http://www.martinrauam.com/?a=viewPage&id=115
http://www.martinrauam.com/?a=viewPage&id=115
I järgu kommentaator

IV järgu kommentaator

Ootan täie rauaga neid kaarte. kui keegi täna juba ostab nad siis mai tea
skaneerige arvutisse ja uppige netti kuhugi. hullult vaja näha neid. ei jõua oodata.
I järgu kommentaator

V järgu kommentaator

minul igatahes olemas passid. just jõudisn sportlandi astuda kui müüjad kastidest passe välja tõstsid
nii et olin tartus üks esimesi ostjaid üldse!
veel väike kommentaar rallipassi kohta ka.
eelmine aasta rs-ralli passid olid praktilisemad- vastupidav kate peal ja taga katsete ajakava. kahjuks eos-i pass on selline suht tavaline paberitükike.
veel väike kommentaar rallipassi kohta ka.
eelmine aasta rs-ralli passid olid praktilisemad- vastupidav kate peal ja taga katsete ajakava. kahjuks eos-i pass on selline suht tavaline paberitükike.
Viimati muutis minna, 15 Juul 2005, 17:38, muudetud 1 kord kokku.
IV järgu kommentaator

Ikka hakkab mingi norimine pihta! ma nagu juhuslikult ei ela kuskil sportlandi lähistel vms onju. tra ei kotigi, ootan kui kodukale tulevad kaardid paremRasmus kirjutas:A ise osta on liiga keeruline?
Kiddo soon 5000!
Hooaja Kaval Ants

IV järgu kommentaator

Erki ää põe. vähemalt pealtvaataja programmi ostan.
Sparco, keegi pole ropendanud
Sparco, keegi pole ropendanud
Hooaja Kaval Ants

IV järgu kommentaator

täpsemalt milline sõna? 
vaata ÕS-st järgi, et midagi pole siin roppu.
igas foorumis on nii, et igat sõna näritakse, Igas jututoas on sama asi! saab ikka suht anonüümselt möliseda ma tean jah
vaata ÕS-st järgi, et midagi pole siin roppu.
igas foorumis on nii, et igat sõna näritakse, Igas jututoas on sama asi! saab ikka suht anonüümselt möliseda ma tean jah
algaja kommentaator

Hooaja Rallivõlur

See ei ole jah see koht, kus sellist ropu maiguga slängi plärada. Kui tahad kenasti siia sisse sulada, siis oleks ikka mõistlik sellist terminoloogiat mitte kasutada.