Rallifoorum 24/7

Mida te RBRi omanikud sellest ideest arvavad, et hakkata korraldama RBR RFi liigat?
Reeglid võiks jätta samaks põhiliselt nagu WRC4 võistluse omad, vaid veidi kohendada kui vaja.
Arvutiga mängijad saavad tegelt kasutada tšehide plugin'i, mis ei võimalda mitte kuidagi petta, kuid nõuab interneti ühendust.
PS2'ga mängijad peavad käsitsi aegu saatma samas.
Jään ootama teie arvamusi.
Reeglid võiks jätta samaks põhiliselt nagu WRC4 võistluse omad, vaid veidi kohendada kui vaja.
Arvutiga mängijad saavad tegelt kasutada tšehide plugin'i, mis ei võimalda mitte kuidagi petta, kuid nõuab interneti ühendust.
PS2'ga mängijad peavad käsitsi aegu saatma samas.
Jään ootama teie arvamusi.
F1 ekspert
Nu kui Ma nüüd need shaderid saan, siis osaleks heameelega. Eriline tegija Ma hetkel poleks, pole aega neid katseid pähe õppida, kuid sõitja on sõitja 
<Gener_AL> what was the name of that rally driver early nineties juhan kankernaun ... he was an awsome driver ...
www.liveforspeed.net
www.liveforspeed.net
III järgu kommentaator

Rallifoorum 24/7

III järgu kommentaator

Olen ka ise mänginud mõnes serveris nii,aga mai tea kas seda saab siis kuidagi muuta või mis.Siis kui Peugeot 307-e panin peale siis hakkas see jama pihta
Loodame,et see on modifitseeritav,sest ma poleks hästi nõus peale 307-e ühegi muu autoga sõitma
.Paljud räägivad,et see üks halvimaid autosid,aga minu arust seisab väga hästi teel 
Rallifoorum 24/7

F1 ekspert
Siis hakkab vaixelt rahvas liituma 
<Gener_AL> what was the name of that rally driver early nineties juhan kankernaun ... he was an awsome driver ...
www.liveforspeed.net
www.liveforspeed.net
IV järgu kommentaator

Rallifoorum 24/7

Rallifoorum 24/7

Rallifoorum 24/7

Plugin'i leht on seal - http://speed.onlinegames.cz/rbr/index.php?setlng=eng