jagage oma arvamusi.
PS.100-s leht

Vot ma ei oskagi konkreetset põhjust öelda. Kui sa vaatad WRC tulemusi Korsikal siis ega mul see WRC autodega ka eriti hästi välja ei kukkunud. Asi võibolla ka selles, et siis sai vähe trenni tehtud. Ega mul Monte ka nagu eriline lemmik ole aga hooaja esimene ralli ja ei tahaks seda vahele jätta, kuna saab näha, kui konkurentsi võimeline ma JWRC autodega olen.Samas ei saa ka ma seda öelda, et mulle asfald üldse ei istu kuna Saksa ja Hispaania rallil suutsin ma päris korralikult konkurentsi pakkuda ja vahed jäid lõpuks minimaalsed. Aga ikkagi naudin ma kõige rohkem kurvilisi ja suht raskeid kruusa teid, kus "pusimist" palju on.Krusa kirjutas:Burns, miks Sulle Prantsusmaa ei meeldi ?

Nagu ma juba eelnevalt olen öelnud, sõidan ma Fordis, vahele jätan Korsika etapi. Mis puutub ralli toimumise aega siis mul suva, millal see toimub, las üldsus otsustabStrike kirjutas:Loodan, et saan homme hommikul aega teha uue JWRC lehe kus meeskonnad jne.. Seniks loodaks kõikide käest teada saada täna meeskonna eelistuse. Kas oleks ok kui järgmine nädal ehk siis 5-11 saadaks ajad ja 12-17 oleks ralli? Või tahate 5-10 jube, et ralli oleks?