V järgu kommentaator

II järgu kommentaator

Burns on mehikos kõva, sest wrc ajal ta käis minu pool sõitmas ja siiani on mõne katse põhjad skoda nimelKrusa kirjutas:SALUT BURNS
Burns on Mehhikos kõva päehkel, äkki järmine hooaeg õnnestub kellegil ?
Tubli tegu, kuigi kohati tekib küsimus, et kas see tõesti on võimalik ja sooviks scriini ? Võimalik, et olen ainus kukla kraapia, sel juhul las jääda
Diagnoos: rallisõltlane

Tere, ma ka nüüd üle pika aja netis. Pole probleemi, kui soovid neid skriine näha siis ma võin need ülesse panna, anna ainult teada.Krusa kirjutas:SALUT BURNS
Tubli tegu, kuigi kohati tekib küsimus, et kas see tõesti on võimalik ja sooviks scriini ? Võimalik, et olen ainus kukla kraapia, sel juhul las jääda
Diagnoos- Rallisõltlane
I järgu kommentaator

Võiksid panna siis tekiks ikka tava, et võitja paneb screenid üles. PS! Palju Õnne Super sõidu eest Mehhikos. Ise testin Kreekat ja Soomet. Alates Kreekast olen Meistrivõistlustel tagasi.Burns kirjutas:Tere, ma ka nüüd üle pika aja netis. Pole probleemi, kui soovid neid skriine näha siis ma võin need ülesse panna, anna ainult teada.Krusa kirjutas:SALUT BURNS
Tubli tegu, kuigi kohati tekib küsimus, et kas see tõesti on võimalik ja sooviks scriini ? Võimalik, et olen ainus kukla kraapia, sel juhul las jääda![]()
![]()
Märtin-Park- We Will Never Forget A Great Man!
I järgu kommentaator

I järgu kommentaator

I järgu kommentaator

Kuna on kuuldusi, et WRC5 aka WRC:Evolved võib tulla lahja-3 katset maa kohta ja lühikesed katsed siis tuleb vaadata mida eestvedajad:Strike ja Sparco otsustavad. Muidu oleks plaanis peale JWRC hooaega WRC5 hooaeg WRCga.-See on algeline plaan. Enne kui WRC5 käes pole ei tea midagi väga.kiilakass kirjutas:a kas see wrc hooaeg hakkab teil uuesti pihta voi on mul voimalik sellest jaanuarist ka hakata soitma
Märtin-Park- We Will Never Forget A Great Man!

I järgu kommentaator

I järgu kommentaator

I järgu kommentaator

I järgu kommentaator